Sällskapsdam

Andra dagen nu som jag är med min goda vän på hans jobb som sällskapsdam. Sitter alltså i en lastbil någonstans i Sverige :-)

Himla kul att se hur det här jobbet går till egentligen, så intressant. 


En massa vatten...

har flutit under bron sen sist. Ojojoj, vad det har hänt! Massor, både bra och dåligt....jag kommer inte att dra allt såklart. Sommaren har varit otrolig. Otroligt varm, otroligt hemsk och otroligt underbar.
 
 
Jepp, jag är singel igen. Och jag är lugn och harmonisk i det, har inte bråttom utan vill hitta den rätta isf bara någon. Nu säger jag inte att jag bara hittat skit innan, men av olika orsaker har jag inte hittat hem än. Faktiskt så har jag haft tur med dom män jag har dejtat hittills. Men nog om det, jag är singel.
Jag har jobbat hela sommaren, bara varit ledig en dag här och ett par dagar där och det är ju helt ok när man inte har fast jobb. Nu har jag inget jobb alls för jag får inte vara kvar som timvikarie på det bästa jobb jag nånsin haft. Just nu har jag en del vånda över min ekonomi, men jag gör vad jag kan för att fixa den så.
 
Fick ringa ambulans en gång för jag fick ett njurstensanfall. Fy fan säger jag bara.
 
Sen fick jag åka ambulans en gång till. Var på väg till jobbet en morgon när en ung kvinna inte tyckte att hon behövde lämna mig företräde. Jag körde rätt in i henne och hennes bil la sig på taket. Tur jag inte körde ens i 40km/h. Jag fick ont i nacken och ett blåmärke på axeln.
Bilen blev skrot och jag äger numer den här skönheten.
 
 
I sommar har jag också köpt den här
 
 
Nu ska jag skutta in i duschen och sen åka till stan, sen ska jag ner till garaget och pilla lite på motorcykeln, älskar att skruva på den.

miansliv.blogg.se

Ett ställe där jag skriver ner det jag känner och upplever

RSS 2.0