En torsdag mitt i veckan

Träffade en fd arbetskamrat på stan, brukar träffa på henne där med ojämna mellanrum och det brukar alltid bli lika. Kram, skratt och lite prat, trevlig stund och sen hej då, ha det bra! Senast jag såg henne så möttes våra blickar innan hon vände bort huvudet från mig...
 
Undrar så vad som hänt mellan dom två senaste gångerna vi sett varann? Har någon pratat illa om mig? Skulle gärna vilja veta.
 
Att man pratade illa om och tyckte illa om personen jag var till för ca ett år sen kan jag verkligen förstå, jag var ingen trevlig människa då. Har förändrat mig och blivit annorlunda, det har skett av sig själv så jag är fortfarande jag och det var andra som talade om att jag förändrat mig till det bättre.
 
Det är väl dumt och ett jäkla slöseri med tid att fundera på sånt här men nog fasen vill man veta vad som hänt när nån plötsligt inte vill veta av en? Det är ju lite känsligt för mig eftersom inte ens min mamma vill ha med mig att göra.  Äh ameh skit samma kanske....
 
Helgen som var tog vi hund och buss till Orsa camping där årets Eurasierspecial gick av stapeln. På söndagen var det utställning och Bonzo blev oplacerad med Very Good och dålig kritik. Men vi hade roligt iaf och det är det viktiga. För vad nån annan än säger och tycker så är vår hund vackrast och bäst i hela världen!
 
Nu ska jag ta min rumpa och åka till en vän i stan och få en behepanspruta...den är så efterlängtad!
 
Tjingeling

Vilken dag!

Haft så fullt upp precis hela dagen sånär som på en stund när jag väntade på tåget i Falun...
 
Började imorse med att skjutsa Denise till skolan, sen till Knutsbo och hämta en nyckel, till lägenheten som nyckeln hör till där jag hämtade ett frikort.
Sen ner till Mekonomen för att beställa en ny spindelled till min nya lilla pärla.
Änt den söt?! Den ska fixas till en del, tänkte leka mig lite när jag nu har en gammal bil
 
Efter det brummade jag iväg till Falun och kom fram till tågstationen 45 minuter innan tåget med Louise kom in. Då var jag så trött att jag satte larm på telefonen och satte mig och halvsov i bilen.
 
När Louise kommit så åkte vi och handlade nyponsoppa och godis som hon skulle ha senare.
 
Ner till sjukhuset, anmälde att vi kommit och sen gick vi till kafeterian och drack kaffe.
Lovar att det varit massor av bra prat mellan oss idag!
Är så himla glad att vi har haft den här dagen tillsammans.
 
När allt var klart åkte vi till Burger king i Borlänge, där fick vi lov att ringa till bästaste Gun som fick komma med starthjälp. Hade glömt släcka lyset på bilen...igen! Gaaah! Hur ska jag lära mig göra det? Tänker inte sätta en lapp med texten "Lyset!"
Det positiva var ju att jag fick krama Gun :-)
 
Sen åkte vi raka vägen hem med Louise där jag bara släppte av henne och åkte hem till mig i Grängesberg. Både vovve och Jack var hemma när jag kom.
Hahaha, sådär såg dom inte ut idag....snällaste vovven i helaste världen, Bonzo!
 
Och titta! Har faktiskt varit ute och kört motorcykel, en gång med Jack.
Gick över förväntan och nu vet jag säkert att jag kommer våga och att jag kommer klara det.
Motorcykeln är numera besiktad och försäkrad, bara att ut och köra när Regina kan och vädret är bra. Sommaren verkar tveka och har inte skickat ut våren ordentligt än även om det är grönt ute.
 
 

Folkrace

I fredags åkte vi till Tyfors med bussen och två folkracebilar.
Det var dags för Jack att göra come back på banan efter 25 års uppehåll, och för Henke att köra sitt första debutantlopp. Det var ett gäng bussar som kom på fredagen och sov över inför tävlingen som ägde rum på lördagen.

Så här såg vår lilla gård ut...som Erik kallade det.
Och utsikten från sovrumsfönstret

Henkes debut gick kanonbra, han gjorde precis vad han skulle. Kände efter, kollade av och utmanade. Och framför allt hade han jävligt roligt!!
Jack hade också jävligt roligt!

Denise och Bonzo stannade hemma och det var ju spännande för vi hann precis passera kyrkogårdskurvan när Denise hörde av sig att Bonzo rymt! När hon sa åt vilket håll han sprungit kände jag mig lugn, och ja då, han sprang hem till farmor. Vi slapp vända skönt nog.

När vi åkte tillbaka till Tyfors igår och hämtade bil nr två fick Bonzo följa med i bussen. Han har aldrig åkt i den och vi ska ju till Orsa på fredag så det var ju lämpligt att han fick en lite kortare åktur att börja med.

Han ville dela stol med mig men gick med på att sitta på motorn mellan oss.
Det var sådär med buss tyckte han, vilket syns på öronen, men det gick bättre och bättre.

Idag har jag varit i Fredriksberg för att lära upp mig på datorbiten inför, under och efter tävling.
Ajje och Helen har hämtat Erik, Denise åker till Smb imorgon. 

Nu ska jag släcka och sova, tidig dag i morgon då en tur till Falun väntar

miansliv.blogg.se

Ett ställe där jag skriver ner det jag känner och upplever

RSS 2.0