Skärtorsdag

Är det väl idag va? Påsken är lite lätt överskattad tycker jag så jag har inte koll på dagarna. Skönt att barn och ungdomar får lov iaf, det behöver dom så dom kan ladda inför slutspurten av terminen.
 
Jag och Bonzo kom nyss hem efter en promenad bort till farmor, där fick vi fika och prat, alltid så himla trevligt. Jag tycker såååå mycket om henne! Hoppas hon känner det :-)
 
Jag har varit galet förkyld några dagar nu, det har hindrat mig från att åka till stallet. Men det har inte hindrat mig från att längta dit.
Den ena gosemulen jag saknar!
Saknar hästarnas matte också förstås :-) Det är så jäkla skönt att få mocka och sopa i ett stall igen! Sen blir det spännande att komma upp i sadeln igen, har inte ridit sen november -13 och det börjar bli ett ta sen. Har utvecklats nåt otroligt mycket sen dess.
 
Åååh vad det ska bli skönt och mysigt med en långhelg. Och få en massa gjort! Greja med bussen och motorcykeln, och diverse bilar. Hoppas att vi kan hitta på att göra nåt hemifrån också, if there is a will, there is a way sägs det ju.
 
Ska snart sno ihop en kakdeg, anmäla till utställning, ta hand om tvätten, städa och lite annat som här livet till. Mitt underbara liv som jag är så glad att just jag lever! Woohoo liksom! Älskar och känner mig älskad, utvecklas och upplever saker som jag bara drömt om tidigare i mitt liv.
Får nya vänner, bra relationer och lär mig saker. Hmm, och har plockat bort en pga orsak. Får komplimanger, ger komplimanger och vågar tro och vilja!
And this is me!
I fredags

miansliv.blogg.se

Ett ställe där jag skriver ner det jag känner och upplever

RSS 2.0