Fredagsmående - utmärkt

Ska snart åka och hämta sonen på dagis och till bolaget och köpa lite vin. Solen skiner och jag får snart träffa några av mina älskade! 

Ska fixa lite hemma och hämta mer grejor hos Ajje, stackarn blir aldrig av med mitt junk känns det som.
Sen blir det Grängesberg över helgen.
Sov i Smb inatt...första gången på ett par veckor. 
Häromdan var jag ner till Helen och fikade och träffade Bonzo. Träffade två av Helens barn också, fina människor verkade dom vara!
Gosade med Bianca också :-)


Åh vad jag gillade henne!

Snart dags att ge sig av...
Tjingeling!

Är inte fridayslicius för fem öre...

Sov till klockan tio idag, tur jag har en tålmodig son... Igår gjorde han frukost själv men idag ville han äta med mamma. Han dukade fram kylvaror, ett glas och en mugg så jag behövde bara sätta på kaffet. Gullungen min!
 
Idag mår jag mycket bättre! Inte helt hundra men jag är på väg dit iaf. Sömnen är helt klart väldigt viktig för mig, jag har inga problem att gå upp i ottan men sover jag för få timmar i kombination med att jag jobbar mycket så blir det inget bra alls.
 
Andra telefonsamtalet med min älskade idag gjorde mig både överlycklig och jätteledsen.
Överlycklig för hans skull och jätteledsen på mig själv.
Tycker illa om mig själv för jag är en ond människa...
 
Erik ligger i min säng och grejar med min surfplatta...filmar runt i rummet samtidigt som han pratar om det han ser...en massa bra engelska blandat med svenska. Shit, han kommer bli grym på engelska!
 
Jag har nyss sytt i en knapp i ett par byxor, har tvätt i maskinen, har diskat och grejat en del annat. Nu ska jag ta tag i ungarnas rum igen, det är så bökigt att greja där själv att jag tappar all energi när jag kommer in dit. Men jag ska göra lite och sen ta en lång och varm dusch.
 
Sen ska jag och Erik åka och handlat lite nödvändigt som mjölk, bröd och fredagsmys.
Har inga planer alls för helgen även om det är en del jag vill göra....vet att Jack ska jobba i Fjällberget och att han en miljon andra saker att göra. Kan hjälpa honom med vissa saker men vi får se vad han säger...
 
Nej, nu är det dags att sätta fart igen!
 

Ledsen

Känner mig bedrövad. Mår så fruktansvärt dåligt, vill bara gråta och skrika, har inget tålamod, ingen ork, inget hopp. Behöver min älskade men vet inte ens när vi kommer kunna ses nästa gång. Liten tröst är att få höra hans röst i telefonen men han jobbar nu och jag vet inte vad han planerar göra när han kommer hem. Om han kommer orka eller ha tid att prata med mig, han har ju hus och barn att ta hand om.
 
Gullvi har varit här och pratat, det var jäkligt trevligt som det brukar vara.
 
Har smsat med Johan och det är en klok man det, helt underbar och jag är så glad att han är min vän.
 
Nu ska jag lägga Erik och försöka att inte bli osams med honom under tiden...lätt hänt att bli det när man mår så här. Det vet nog alla som är föräldrar.
 
 
 
 
 
 

En välbehövlig ledig dag idag...

Morning to you all, hope you're feeling alright!
 
Själv mår jag sådär, jobba massor och grubbla massor är en riktigt dålig kombination. Jag har varit sjukt trött hela veckan och varit nära gråten hela tiden. Igår jobbade jag på förmiddagen och då frös och svettades jag om vartannat, var väldigt yr och mådde illa. Dom sakerna kan vara symptom på en del olika saker, förkylning och mental utmattning bland annat. Jag tror tyvärr att det är det sista...och idag stärks jag i den tron för jag känner mig inte det minsta förkyld eller nåt annat.
 
Mimiken hos mig är en annan sak som stärker misstanken, jag kan skratta och le men däremellan känns ansiktet stelt och orörligt. Som att jag inte har någon mimik.
 
Tur nog har jag dom underbaraste av människor runt mig, som stöttar mig så gott dom kan.
Jack bjöd ut mig på restaurang igår, fick pussar och kramar och en massa telefonsamtal senare.
Fick prata lite snabbt med Gullvi.
Var upp till Ajje och Helen och plockade och fick sköna kramar av båda, kändes skönt att kunna gråta hos dom.
Johan ringde på kvällen och kollade av mig och fick mig att skratta
Så fick jag uppmuntran på fejjan också av lite vänner, så skönt.
 
Inatt har jag sovit många timmar så jag känner mig inte akuttrött, men vill gråta och har ingen mimik och inget tålamod...men ska hålla mig i schack för barnens skull. D är i skolan men E är hemma.
 
Har så jäkla mycket att grubbla på, saker jag inte vill nämna här som är så jobbiga, min ekonomi och roligare saker som ändå innebär grubbel. Vill gärna låta bli att grubbla och fundera men jag är ju en grubblare så det är svårt.
 
Jack är suverän på att tänka positivt så jag ska försöka mig på det...inte svartmåla mina tankar, utan vitmåla dom..
 
 

miansliv.blogg.se

Ett ställe där jag skriver ner det jag känner och upplever

RSS 2.0