Lördag!

Känner mig lite upprymd idag! Ska ut och äta med en kär vän och det ska bli så mys!! Som kvinna har jag dock det eviga problemet...vaaaaad ska jag sätta på mig för kläder??!! Hahaha, blir så matt på mig själv. Endera har jag för mycket att välja på eller så har jag inget....just idag är det för mycket tror jag. Och mitt elände till hår...platta eller krama upp lockarna?? Inget av dom blir riktigt bra...
Men snacka om att det är kärt besvär att välja kläder och accessoarer när man ska ut på något man ser fram mot. Måtte ingen av oss bli sjuk under dagen nu bara!
En walk in closet hade inte varit så dumt. Å andra sidan kan man kalla mitt vardagsrum för det, jag förvarar ju mina kläder här inne....hihi
Ska plocka undan julen lite idag, men gardinerna byter jag en annan dag. Ska ta mig tid att vila också, så jag inte gäspar mig genom middagen. Lite trevligare än så vill jag vara :-)

Tröttst

Är hemma igen och har fikat med mina yngsta. Behövde verkligen kaffe när jag kom hem för fy sjuttsingen vad trött jag var! Jag var totalt ostressig på stan och Erik var gudasnäll, men det var massor av folk och han på arbetsförmedlingen kändes inte helt....trygg i det han gjorde när han skrev in mig.
 
Innan vi åkte plattade jag håret på Denise, så himla lätt det var att göra det på nån annan!
 
 
 
Och dom sabla bilderna fortsätter att lägga sig ner :-(
Support nån??
 
Nu ska jag vila en stund...sen ta itu med diskberget.
Det första sen jag flyttade in :-)
Och det är inte ens allt mitt porslin!

Klämdag fredag - klemdag=kramdag??

Godmorgon! Sitter i sängen och äter frukost...hehe. Idag ska ungarna ur sina pyjamasar för vi ska in till stan idag. Det är vanlig vardag och min första arbetslösa vardag så jag ska till arbetsförmedlingen.
 
Det blir en vända uppe på stan också, så vi får röra på oss och titta på folk. Ska se om jag hittar byxor åt Erik, grabben som växer som ogräs. Byxorna ser ut som shorts på honom...hihi
 
När jag tittar ut genom fönstret vid balkongdörren så är min utsikt inte jätterolig. Ett vitt garagetak, ett vitt hustak och en helgrå himmel. Och ett kalt träd, tur kala träd är vackra på vintern.
Det har snöat lite inatt, asfalten verkar vara bar så det är inte skoterföre direkt.
 
Nu har jag haft min nya telefon ett par veckor, och jäklar vad nöjd jag är! Har säkert inte upptäckt alla finurligheter och ofinurligheter på den än, men det kommer. Det är lite nytänk för mig som haft android innan, men inställningarna är fortfarande logiska. Det är bara en annan logik, svårt att säga om den är bättre eller sämre. Ingendera skulle jag tro, det är bara en vanesak.
Hmmm, tror jag åt min macka för fort. Blev galet yr nu, får sitta och låta skallen sluta snurra och sen sätta fart på mig själv och ungarna.
 
Tjingeling!

Julklappar

En del bloggare skriver om sina juklappar och visar bilder. Andra bloggare tar avstånd från prylhetsen kring jul genom att inte skriva om och visa några bilder. För att det finns människor som är ensamma, alltid ensamma och inte bara själva. Stor skillnad på dom orden. Är man ensam får man inga julklappar och kanske äter man ingen julmat heller. För att man inte har råd eller inte har lust när man ändå är ensam...
Men...går det att skydda nån från prylhysterin? Dom flesta måste gå ut och handla och gör man det i december så ser man den här hetsen rätt bra ändå.
Jag är ingen stor fan av julen och skulle gärna göra om den, ta bort frossandet. Och då menar jag frossandet i både mat och prylar.
 
Julbordet ja, inte många funderar på varför vi äter som vi gör och så mycket på julen. Dom bara gör det och den och den rättan SKA finnas med oavsett om nån äter den eller inte.
 
Det är rätt intressant att prata med folk om vad dom tycker om julen och varför dom som tycker om julen gör det. Man får mest undanflykter och "det ska bara vara så" till svar. Jag trodde det här var en generationsfråga men det verkar faktiskt inte vara så.
Och hur många gånger hör man inte folk säga att nu är den äntligen över för den här gången?
 
Jag är ingen grinch men nog sjutton har hela högtiden blivit lite konstig?
Iaf så fick jag ett lejonhuvud som D gjort och målat, i nåt gipsliknande material. Så himla fint! Det får pryda platsen bredvid den Chinese Crest hon gjorde till mig för några år sen :-)
Av L och J fick jag en ljuslykta för teljus, den är silvrig på insidan så det ser alltid ut som den lyser. Har inte bestämt var den ska stå än.
Fick två flaskor vin av Ajje, rött och vitt. Det röda var gott...hehe
Av Nån fick jag en middag på restaurant i hans mysiga sällskap. Ser fram mot det :-) Faktiskt så var han ju här en stund på julafton också och det gillade jag! Mycket!
 
Nu har vi ätit pizza som Ajje bjöd på, är mätt som en gnu. Och längtar efter att få sova. Imorgon får vi se om det blir ut och äta på lördag eller inte. Och i helgen är det dags att smida planer för nyår, ska vara med Nån och jag hoppas det blir lugnt och stillsamt. Det viktiga är att få vara med honom. Något gott att äta vore trevligt. Och kanske att dricka beroende på...

Är det torsdag idag??

Oj, jag har blivit lite dagvill känner jag. Jobbade i måndags men har varit hemma sen dess och det är ju inte så många dagar. Men tillräckligt tydligen.
 
Jag hälsade på hos min goa vän Tony häromdan, Micke var också där. Hahaha, Micke hälsar mig alltid med ett "Hej tant", tur jag inte har några ålderskomplex.
Jag tog några bilder, mest för att testa kameran i min nya mobil. Jag låter bli att lägga ut bilderna på herrarna Tony och Micke, men katterna slipper inte undan. Sötaste katterna!
 
 
Näää, kan fortfarande inte vända på bilderna :-(
Det här är två av tre katter Tony har.
Jag tycker att jag ser alldeles för lite av Tony, men han är säkert av en annan åsikt. Hahaha, kan inte rå för att jag trivs så jäkla bra i hans sällskap. Han är en underbar människa!
 
Jaha, vad händer idag då? Granen ska äntligen ner, hade tänkt ta ner den i tisdags så den "lever" på övertid. Erik håller faktiskt på att plocka ur den nu.
Sängen ska bäddas, jag ska duscha, mat ska lagas och ätas. I övrigt händer det nog inte så mycket. Det är toppen att ha en dag utan planer för då är man öppen för förslag! Hahaha, vem försöker jag lura? Har ju ingen bil och bristen på snö gör att det inte är särskilt lockande att vara utomhus.
 
Nu ska jag ta itu med att hjälpa Erik med granen för han har övergått till att leka med sitt lego. Ska ner och hänga tvätt och slänga i en ny maskin, älskar att få kläderna rena och in i garderoben.
 
 

Lego lego lego

Erik och jag har byggt ihop legot han fick i julklapp. Det är så roligt att bygga tycker jag. Här kommer lite kort på våra alster...hihihi
 
Jaha, bilderna kom lite kors och på tvären....
 
Är för trött för att fixa det, och jag vet inte hur man gör heller för den delen
Byggde ihop resten av julkalenderlegot också, men det tog jag inget kort på

Vart tar tiden vägen?? 25 december!! Shit!

Sådärja! Nu lär jag väl vara utvilad iaf. Somnade vid halv tolv igår ochvaknade vid tio idag...somnade om och vaknade kl tolv igen :-)
Så nu har jag nyss ätit frukost och läst lite bloggar. Denise kommer hem närsom helst och jag antar att Erik kommer idag med.
Hahaha, hagbacksligan! Erik är fin på bilden iaf :-)
 
Jag ska tvätta och ta ner granen, och småplocka lite. Hade tänkt ta mig till gymmet på förmiddan men sova var inte så dumt det heller. Nackdelen med att sova så här länge är huvudvärken och den stela nacken, saker man slipper om man går till gymmet, hahaha, skit samma. Kaffet och att jag rör på mig botar snart båda ändå. Och jag behövde sova ut, har känt mig sliten ett tag nu. Inte så att jag ansträngt mig fysiskt, det är den psykiska biten som varit tung. Mycket att fundera på i livet. Det finns ju alltid nåt att fundera på men ibland måste beslut fattas och en del beslut är inte helt lätta att ta.
 
Beslutet jag tog att sluta plugga känns fortfarande rätt. Inte ens en nanosekund har jag tänkt att det var dumt. Jag har fått höra av en ny vän att det hörs att jag brinner för mitt jobb. Först blev jag väldigt förvånad för jag har inte tänkt så utan mer det är ett jobb jag trivs himla bra med. Men när jag tänkt efter insåg jag att han har rätt, det är ett jobb som är väldigt tacksamt. Även om det finns vt som inte vill veta av en så gör man alltid, hos varje vt, en stor insats. Och dom flesta blir glada när man kommer och en del hälsar en med ett "Åh Mia, kommer du idag! Nu blir jag glad!" Hur kan man inte älska sitt jobb när man får höra sånt??
 
Nej, nu är det dags att sätta den här dagen i rullning. Sätta på musik och lalla runt och smågrejja. Älskar att göra det! Gillar att städa och plocka numera och det går ju så lätt när det aldrig hinner bli riktigt rörigt. Jag tycker det är riktigt rörigt nu för sängen är obäddad och vinglaset och kaffekoppen från igår kväll står kvar på soffbordet tillsammans med frukostkaffekoppen....och två kalendrar ligger i soffan. Det var inte vad jag kallade rörigt för några månader sen, då innan jag blev vuxen....hihi
 
Har lite lust att gå ut ikväll, folkan i Ludvika närmare bestämt. Men jag har barnen och ingen att gå med så jag stannar hemma och njuter av friden istället.
 
Och som jag mår idag vill jag må för det mesta. Vill ha smådalar också så att jag kan ha glada toppar. Men idag mår jag så himla bra och är glad, känner mig harmonisk och fridfull.
 

Lite kloka ord såhär på kvällen :-)

 
 
 
 
 
 
 

Det är julafton säger dom...

Så var var det kväll tisdagen den 24 december.
 
Jag sitter i soffan och myser med ett glas rött och tjattrar lite på facebook.
 
Idag har jag haft kärt besök med utbyte av julklappar. Jag fick bästa möjliga!
Gå ut och äta på Lokes med den som gav mig gåvan.
Hahaha, han fattar nog bättre än han tror, eller så har han verkligen stenkoll. Och sån stenkoll vore nästan lite otäckt :-) För allt jag vill ha är ju tid med honom...
 
När han hade åkt för att tillbringa julen med sin familj kollade jag läget lite på The Internet!
Fick ett mail från en vän i England som jag svarade på och sen såg jag till att ha ordning på inloggningen till spotify. Sen stack jag ner till gymmet och tränade en stund. Så jäkla skönt det är.
 
Sen åkte jag upp till Ajje och lämnade bilen och gosade lite med Erik och hundarna innan jag tog en promenad hem. Skönt med frisk luft och att få sträcka ut med snabba långa steg efter gymmet.
Datumet till trots så hade jag mina gamla walking-skor. Lättare att gå än med vinterdojs, iaf när det som nu är barmark.
 
Just nu sitter jag och njuter av friden och lugnet, vin, rostade mandlar och mina vänner som finns här tack vare facebook. Jorå, så funkar det för mig, jag är tillräckligt open minded för att se det som att umgås fast man sitter i varsin del av världen och chattar via tangentbord och skärm. Stefan och jag kunde sitta bredvid varann i en soffa och prata via datorn :-) Skaffade en ny mailadress till spotify så nu finns jag på G+ igen.
 
Spotify rullar på med lite skön musik men jag funderar på om jag ska kolla kvällens TV-utbud. Så jag har tid att välja en film. Eller så lägger jag mig tidigt. Eller fortsätter lyssna på musik.
 
Lovar att jag vet en som önskar att han kunde fått den här friden jag har just nu, i julklapp.
 
Nu ringde en go vän som vill hälsa på och gå på krogen med mig, han bor väldans långt bort men det vore så himla roligt! Vi får väl se om det blir av nu. Annars längre fram.
 
Det var tydligen lite snö på backen tidigt i morse, när jag vaknade så regnade det. Och det har regnat hela dagen. Vore kul om vi får lite skotersäsong den här vintern också.Det är ju galet roligt att köra!
 
Nu må ni tro att jag ska ägna mig åt att göra ingenting en stund...inget annat än att njuta. Njuta av lugnet i lägenheten och i mig.

Fan

Sov inget inatt
 
Jobbat på nytt ställe hela dan
 
You do the math
 
 
Sen har självaste jävla livet visat sitt fula tryne och det finns inte nåt bra öht med det
 
Har ont i magen och är rädd
 
 

2013

Bloggarna börjar handla om bloggarnas summeringar av 2013. För mig har 2013 varit både underbart, bra, vidrigt och dåligt och jag vet inte om jag vill eller borde göra nån summering. Men jag kan göra ett försök.
 
Norpar några frågor från Viktor Frisks blogg till att börja med.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, jag började jobba inom hemtjänsten och det är jag så himla glad för. Har fått underbara vänner och ett underbart jobb där man verkligen känner att man är en ljuspunkt i andra människors liv. Bland dom nya vännerna jag fått via jobbet vill jag nämna två. Tony - som stöttat mig på bästa sätt och som finns där för mig. Talar förstånd med mig när jag flippar ur och som håller om mig. Och retas! Alexandra - som lyssnar och säger sin mening, rakt och ärligt. Och som kramar mig så skönt!
 
Jag har blivit singel, det har jag iofs varit förr men inte på riktigt sen 1985. Bott själv har jag aldrig gjort, men det gör jag nu. Och jag trivs så bra och älskar min lägenhet. Men jag vill ändå bli sambo igen, men jag har verkligen ingen brådska med det eftersom jag inte vill bli sambo bara för att, utan för att det känns rätt för både mig och den jag eventuellt flyttar ihop med.
 
Hur har ditt 2013 varit?

Mitt 2013 har varit himmel och helvete, helt klart. Jag har förändrats, och förändras fortfarande, i grunden och är inte samma människa som för ett år sen. Jag gjorde ett besök på psykakuten i Säter, roliga sommarjobbet där jag nu är timvikarie, separationen från Ajje, Nalle, årets bästa helg var den i Ullared, Patrik, alla underbara människor jag lärt känna i år på ett eller annat sätt, att jag träffat Nån och att han finns i mitt liv. Det finns annat också som vore värt att nämna här men det här får räcka.
 
Blev du kär i år?

Ja

Gjorde någonting dig riktigt glad

Ja, flera saker. Men på det stora hela har 2013 inte varit något glad-år.
 
Vem har du umgåtts med mest?

Ajje, Tony, Nån och Emelie. Har varit mycket själv eller med barnen.
 
Har du haft ett förhållande under 2013?

Även förutom äktenskapet med Ajje, ja
 
Vart reste du under 2013?

Hehe, semester i Söderbärke! Nädå, jag var ner till Göteborg och hämtade Alex med flyttlass och jag åkte på kryssning med Viking Cinderella och till Ullared. Så resmässigt var det ett riktigt dåligt år.
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

Välj livet! Välj att må bra! Grotta inte ner dig i dom dåliga och mindre trevliga sakerna!
 
 
 
 
 
 
 
Några av dom underbara människorna i mitt liv i år!
 
Just det, ett tag var jag prinsessa också....hehe
 
 
 
 
 
 
 

22 december

 
 
Idag skulle min mormor fyllt år om hon levat. Saknar henne ibland, det börjar bli några år sen hon dog och man vänjer sig ju vid det mesta. Men inte allt. Hon var inte ok sista tiden hon levde så hon har det bättre nu. Och dessutom skulle hon inte förstå det hennes enda dotter gjort, jag förstår det inte heller men jag måste leva med det även om det är sjukt jobbigt.
Men en klok man som jag lyssnar noga på brukar säga att man ska titta på sina val i olika situationer. Ska jag låta den där dottern dra ner mig i helvetet? NEJ!! Kan jag göra nåt åt situationen? Det vet jag inte, kanske om jag åker dit och ringer på. Men som livet är nu vågar jag inte det för ska jag göra nåt sånt måste jag vara stark. Jag är stark men jag måste då vara starkare ändå. Och vad är det för mening att försöka laga förhållandet om det ändå är bara jag som vill att det ska blir bra? För Eriks skull? Nej, han klarar sig bättre utan en svikare i sitt liv. Sörjer fortfarande Eriks farmor och önskar hett att hon fortfarande fanns i vårt liv. För min skull? Nej, jag skulle ändå inte lita på henne igen. För jag vet ju att hon INTE finns där när jag behöver henne.
 
Vill bara säga till dom människor som valt bort mig från sina liv, jag är inte världens bästa, men inte sämsta heller, jag är snäll, jag ställer upp och jag har en massa erfarenheter och är ganska klok och kan ge råd och tips som fungerar. Det är eran förlust! Ni som förlorar mest på att inte vilja veta av mig. Och det gäller alla!
 
Jag är inte bara mamma, dotter, syster, vän - jag är först och främst människa. Och ingen människa är perfekt, ingen människa reagerar alltid "rätt". Man kan vara en bra människa för det, och jag är en bra människa det vet jag.
 
 

God förmiddag!

 
 
Sitter här och dricker kaffe och bloggar. Och försöker få tag på min underbara vän Emelie.
Jag ska eventuellt åka hem till henne och hennes underbara familj idag, jag vill gratulera lilla goa Nova som fyllde två år härom dagen. Idag fyller hennes pappa år dessutom.
 
Jisses vad det blåser ute!
Värsta höststormen ju! Hade varit trevligare om det slutade blåsa och började snöa istället.
 
Sitter och lyssnar på Elvis, hans musik passar min sinnesstämning idag.
Jag mår bra och jag är glad.
 
Men herre du milde vad jag behöver kramas!!
Med en speciell person...
 
 
 
 

"Julafton"

Nu ska jag gå och lägga mig!
När jag vaknar ska jag plocka rätt på röran som blev när jag slog in alla paket.
Jisses hur det ser ut här!
 
Har inte blivit pedant, men jösses vad skönt det är med ordning och städat!
 
Nu ska jag bara släcka dom levande ljusen och ställa vinet i kylen och så sooovaaa!
Lite sovmorgon tänker jag unna mig

Julklappar och rödvin

Johopp, nu är alla julklappar utom en inslagen. Den sista rackarn vill bara inte bli ett paket! Ingen brådska med den iofs för den ska inte delas ut imorgon. Vet inte ens när den ska komma i händerna på den som ska ha den. Men det är iaf ingen jättebrådska att få till den.
Har en födelsedagspresent att slå in också...får inte glömma den!
 
Sitter här och mår lite illa, isf att laga mat tog jag risgrynsgröt och det är ju inte så bra för mig. Sen tog jag lite vin, några bitar godis och en massa pop corn. Hahaha, jag förtjänar mao att må illa. Är sugen på mat, vilket betyder att jag ätit för dåligt idag. Ska ta mig ett äpple nu... Sen ska jag blunda för röran här och sova. Städa får jag göra imorgon förmiddag. För sen får jag underbart besök! Ska bli så roligt :-)

Dagens lilla update

Var ut till Hrami och gosade med honom lite, sån skön kille han är!
Det kändes verkligen som han hälsade när jag kom ut i hagen, och så la han mulen mot min hand.
Gose!
 
Hade en så skön dag igår, mestadels iaf. Fattade ett stort och svårt beslut igår, men jag är säker på att det var rätt beslut. Så får vi se om jag får bosätta mig i ett tält och äta bark...hahaha
Jag avregistreras idag som studerande på Högskolan Dalarna.
 
Vid 18 hade jag ordentlig migrän och kunde knappt hålla ögonen öppna så jag la mig att sova en stund. Blev väckt av telefonen efter en halvtimme och det var Nån som ringde. Men shit vad förvirrad jag var! Sov så tungt att jag nåstan var medvetslös. Men så skönt att prata med honom såklart :-)
 
Upptäckte igår att det fattas en julklapp, men det fixas lätt av den händige. Efter jobbet imorgon.
Ska gå på intro på ett nytt ställe idag och imorgon, spännande! Jag kommer troligen att få lära mig rätt många ställen i Ludvika så att jag kan hoppa in lite överallt. Vill och behöver jobba mycket!
 
Igår dammade jag och idag har jag dammsugit, torka golven får bli imorgon kväll. Har flyttat hjulen på min rosa resväska och tvättat en maskin, slagit in nån julklapp, plockat och grejat. Ändå känns det som jag suttit här i soffan hela dagen....skumt. Sov länge också.
 
Nu ska jag pilla i linser och dra på mig jobbkläder och åka via apotek och bibliotek till jobbet. Tror ni att jag åker till Lingongården av gammal vana? Det tror jag! Hahaha

Det finns hjältar i mitt liv!

Igår var en underbar och skitjobbig dag. Eller jobbig var den först när jag skulle hem efter jobbet och upptäckte att min bil gått sönder...nån del, eller hela, kopplingen är slut. Kostar minst 2-3000 att fixa. Pengar jag inte har, pengar jag inte vill lägga på den bilen. Men jag har inte nåt större val. Måste tyvärr ha en bil. Mitt jobb går inte att kombinera med bussarna.
 
Imorgon ska jag till Söderbärke och på torsdag och fredag ska jag jobba i Ludvika. Dom här dagarna har löst sig. Men hur jag gör om jag för jobba i jul, mellandagarna och sen vet jag fan inte. Det känns tungt och jobbigt. Vet att bilbrist inte är nåt att gnälla över och att jag har folk runt mig som ställer upp för mig och som gör vad dom kan.
 
Vi hade grupparbete idag, vi skulle koppla två böcker till de båda läroplanerna, men eftersom jag inte haft råd att köpa böckerna och inte har hittat dom på nåt bibliotek så kunde jag inte delta. Har mejlat läraren, får se vad som händer.
 
Ska berätta vad som hände igår. Bilen bar sig konstigt åt när jag skulle backa ut från parkeringen på jobbet, den skuttade till och la av två gånger. Och jag var trött och fattade absolut ingenting. Funderade på om jag helt plötsligt inte kunde köra bil längre! Men så upptäckte jag att kopplingspedalen var borta! Men det var den ju inte, den stannade bara nertryckt. Jag petade upp den med skon och ringde Ajje, visste att han snart skulle sluta jobbet för dagen. Han kom och tittade och sa att jag kunde köra bilen hem.
 
Så jag körde småvägarna, och det gick ju bra så jag tänkte att skulle åka ner på Valhalla och åka genom stan hem. Men i korsningen Furuhäll-Mossgatan hände det igen. Tog ett djupt andetag och fortsatte ta mindre vägar via högberget. När jag sen stog och väntade på att kunna köra ut på Gamla Bangatan i marnäs så blev det lika igen. Plus att oljelampan tändes och bilen skuttade en halv billängd frammåt och bromsen inte tog. Bilen la av och jag beslutade att nu var det färdigkört för mig. Ringde Ajje som skulle hämta Erik och komma tillbaka. Men jag stog ju i vägen så jag ringde en vän, Johan. Han kom ner direkt och kollade läget, testade kopplingen och först fanns det koppling men den försvann. Han kollade under huven och mycket riktigt så var det blött där slavcylindern sitter. Johan körde bort min bil till parkeringen vid Hema och jag körde hans bil dit. Sen kom Ajje tillbaka och han körde min bil hem hit och jag hans. Så nu står min bil härute och muppar.
 
Ajje har lånat en bil så jag får låna hans V70 till jag jobbat klart på fredag. Men så ska bilen lyftas upp och felsökas, sen ska billigaste reservdelarna letas upp och beställas. Så ska dom komma, pengar att lösa ut dom fixas och sen ska dom bytas i bilen. Det är jul och nyår nu...kan ju ta evigheter.
 
Alex ringde och ville bli hämtad i Ludvika, han har varit på resande fot ett dygn. På väg hem från Malta. Gissa om det sved i mammahjärtat när jag var tvungen att säga nej, jag kan inte hämta :-(
 
Det var iaf roligt att jobba igår. Och det underbara var att Ajje och Johan ställde upp och fanns där för mig med hjälp utan att nån av dom ens tvekade. Riktiga hjältar! Stort tack till er!
 
Och på kvällen sen hade jag ett långt telefonsamtal med Nån och fick tröst och råd. En mycket klok och underbar man det där. Han fick mig att skratta till slut, och oj vad skönt det var!
 
Ja, det här var ju inte ett muntert inlägg direkt men jag tror inte det är nattsvart iaf. Mina känslor är verkligen inte nattsvarta, jag är mest matt. Och idag kan jag inte tänka riktigt bra pga migrän.
 
Nu blev jag hungrig iaf och det är verkligen positivt!

Smart häst!

Fågel Phoenix - that's me

Så typiskt mig och mitt liv, blir så irriterad.
 
Vaknade idag och var sååå stel i nacken och hade huvudvärk men var på ett strålande bra humör. Ni vet sådär sprittande glad så att det känna som man aldrig varit eller kommer att bli ledsen! Jag flög omkring och grejade och fixade, tom förrådet fixade jag och bar ner saker dit.
 
Sen pang! så blir jag ledsen och bitter och vill bara krypa in under en sten och försvinna. Känns som jag inte betyder nåt för nån, som att ingen behöver mig eller tycker om mig. Vet att det inte är så men det känns ändå så. Dom stunderna är det nog värst att vara singel, vill att nån håller om mig och viskar i mitt öra att jag betyder nåt, att jag är attraktiv, att jag finns.
 
Nåt i den här stilen ska jag göra när jag har råd!!
Bilden är från nåns blogg
 
 

Listigt

HAR DU NÅGONSIN
Dejtat två personer åt gången: Nej!
Varit kär: Ja!...
Förlorat någon speciell person: Ja, många men jag överlever...
Varit deprimerad: Är i en depression som jag medicinerar
Varit så trött att du somnat sittandes: Ja, lätt hänt :-)
Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Smita hemifrån???
Brutit ett ben? Nej och det är jag glad för
Gjort nåt du ångrar? Självklart även om jag försöker låta bli att hänge mig åt ångern, kan man inte förändra det man gjort så slösar man med energi.
Hoppat Bungee Jump? Usch! Nej!!
Ljugit för någon du tycker om? Hmm, vet inte, antagligen
Ätit en hel tårta? Haha, nej
Gjort bort dig offentligt? Definiera offentligt...

 

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Oja!! Flera underbara vänner!!
Fått ditt hjärta krossat: Ja
Hur många barn vill du ha i framtiden: Inga och det inte är styvbarn :-)
Har du några husdjur? Två kaniner
Vill du ändra ditt namn Mmm, efternamnet ;-)
Vad gjorde du under din förra födelsedag Inget speciellt, firade iaf inte
Vilken tid vaknade du idag Vid tiotiden
Vad gjorde du igår runt midnatt Var på väg i säng eller så sov jag, minns inte :-)
Någonting som du längtar till Nåns sällskap
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv Nej, eller jo. Inte vara arbetslös
Vad lyssnar du på just nu Mix Megapol, annars väldigt blandat
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja, min svärson heter Jens

 

OM DIG:
Vad är ditt fullständiga namn: Inger Maria
Stjärntecken: Våg
Kille eller tjej: Kvinna
Grundskola: Lorensbergaskolan
Gymnasie: Högbergsskolan
Högskola: Högskolan Dalarna
Hårfärg: Brunt
Långt eller kort hår: Kort på utväxt
Längd: 163cm
Piercings: Två hål i varje öra

Tattoos:Ja, mina barn på vänster överarm
Höger eller vänster: Höger
Operation: Ja, två
Sporten du spelar: Styrketränar och rider

 

JUST NU:
Äter du: Inget
Dricker du: Inget
Är du på väg att: Fixa nåt för mig och barnen att äta
DIN FRAMTID: Är ljus!
Vill du ha barn: Nej
Vill du gifta dig: Ja
Karriär i åtanke: Velig

 

TROR DU PÅ:
Dig själv: Nån gång ibland
Mirakel: Hmmm, tur kan jag tro på...kanske
Kärlek vid första ögonkastet:Ja, men ibland krävs längre tid
Himlen: Nej

Änglar: Ja, många av mina vänner är änglar...levande och underbara

Veckans enda lördag

En skön slödag här på hagbacken idag. Jag myser omkring i min gamla onepice, känner mig otroligt osexig men vad gör väl det! Ingen här som jag känner nåt behov av att klä mig annorlunda för...hihi
Den här bilden är från maj tror jag....behöver ta lite ny bilder. Hihi
 
Jag kände tidigare idag att jag både ville stanna hemma i min onepiece och mysa och inte göra nåt mer avancerat än att gå ner i tvättstugan. Och duscha, fixa till mig och göra nåt.
Hmmm, stämmer kanske delvis det Nån säger, att jag gärna vill att det händer nåt hela tiden. Fast jag kan utan problem tillbringa en dag i soffan så jag är nog lite av båda världarna, och det är hrlt ok för mig. Blir jussom variation då.
Erik klädde sig och drog iväg ner till Z och Denise masade sig så småningom upp ur sängen. Sen kom goa Gullvi hit på kaffe, allvarsprat och flams. Jag uppskattar verkligen våra samtal, dom ger så mycket och vi får tänka till :-)
Nu har Gullvi gått igen och Erik har kommit hem. Så nu ska vi väl ha lite mat snart, sen får det bli pop corn. Hmmm, har varken läsk eller saft hemma så det får bli mjölk eller vatten till popcornen.
Det får duga för jag tänker inte åka iväg och handla.
 
Myselipys på er!
 

Lucia

Imorse gick vi upp jättetidigt och åkte till dagis. Erik var klädd till tomte och han sjöng för full hals :-)
 
 
 
 
 
Sen fick vi kaffe och skinkmacka och pepparkakor som barnen bakat.
 
En människa som är helt underbar har varit här på kaffe och prat. Vissa är ju bara helt fantastiska att vara med, lämnar en med påfylld energidepå och lyckobubblor i magen. Och ofta har det sagt kloka ord som jag kan ta till mig och fundera på. En del i min utveckling.
 
Min utveckling ja, den började för en 10-12-14 månader sen ungefär. Är otroligt nyfiken på var den kommer att ta mig. Häromdagen insåg jag att jag börjat känna mig vuxen. Det är en känsla som jag väntat på i många år. Som jag sagt innan så vet jag inte om det ytligt märks nåt på mig, men jag känner att jag förändrats och det är ju det viktiga.
 
För det här är mitt liv!
Det är jag som bestämmer över mitt liv nu!
 
Hahaha, det har det iofs alltid varit men just nu har jag ju ingen att ta hänsyn till.
Och blir det så att jag en dag får lov att ta hänsyn till den jag vill behöva ta hänsyn till så kommer jag ändå få gott om utrymme för att fortsätta utvecklas till jag hittat hela mig...om det nu finns mer att hitta :-)
 
Nu ska jag titta klart på änglagård och sen ta en dusch och hoppa i säng!
 
 

Tufft dag idag...men bra!

Har haft en toppendag idag!
Det har varit lite mycket bara och just nu är barnen i ett litet gräl...om minecraft.
 
Skrev klart en skoluppgift - nada inspiration får se hur det går.
Träffade Emelie en snabbis på stan!
Åkte till jobbet, parkerade bilen och klev ur densamma. Gick två meter så kände jag hur iskallt vatten kom in i ena stöveln...yeey liksom, men skööönt att jag bara skulle jobba fyra timmar tänkte jag. Det var ju bara det...att det är stora hål i båda stövlarnas sulor. Iskallt vatten strömmade in. När jag och Stina tog kaffe så drog jag av mig stövlarna och satte på mig blå plasttossor på fötterna och satte sen på mig stövlarna igen. Så slapp jag bli mer blöt än jag redan var. Usch, gillar inte att vara blöt om fossingarna.
 
Det är bara att slänga dom stövlarna nu, inte vad min ekonomi behöver just nu. Tur nog behöver jag inte panikköpa nya stövlar. Får ta mina glashala kängor och ha broddarna på....hehe. Och varva med gympaskor och raggsockor. Feeling like 16 instead of 46.
 
Hoppas att Nån kryat på sig och mår bra nu. Och kan sova gott inatt. *saknar*
 
Jag kommer iaf att somna som en klubbad oxe för jag är så trött. Insåg en del saker om mig själv under ett telefonsamtal med Nån idag, och sånt blir man också trött av :-)
 
Imorgon bitti ska jag först skjutsa Denise och hennes lucialinne till skolan och sen ska Erik och jag till dagis på luciafirande. Så tyvärr missar jag Denises firande.
 
Ska snart gå och stryka Denises lucialinne och förbereda allt för imorgon, för imorgon bitti blir det tiiidiiigt vi ska iväg. Ibland är det dumt att ha världens nästa skönaste säng :-D
 

Happy girl I am!

Bästa och underbaraste tjejjerna har varit hos mig och hälsat på. Och det var såååå himla mysigt!
Emelie och Alexandra, mina darlings!
 
Jag behövde prata lite med dom om det jag går och grubblar över, höra lite av deras åsikter och erfarenheter. Det fick jag förstås, dom är båda ärliga och framåt.
Så blev det såklart "kvinnosnack" också :-)
 
Tack till Ajje för att du hämtade Erik på dagis så jag fick prata i lugn och ro med tjejjerna! Och tack för maten! Båda delarna uppskattas väldigt mycket :-)
 
På förmiddagen satte jag upp granen. Nöjd blir manväl aldrig men den blev helt ok.
 
 
Med blixt
 
 
Utan blixt
Mobilkameran förstås!
 
På tal om mobil, imorgon borde jag kunna hämta min nya telefon. Annars blir jag sur för det har gått en vecka, igår faktiskt, och det skulle ta upp till en vecka. Morr!
 
Nu ska jag äta lite och sen skriva lite pluggskriv...ligger lite risigt till där igen. Är nämligen så trött att ögonen går i kors på mig. Och har tidsnöd för jag är så klantig och opepp på skolan.
 
 
 

God onsdag!

För det är väl onsdag? Jo, det är det!
Håller på att avsluta min frukost och kl 9 har jag och min studiegrupp planerat att träffas på webben och förbereda inför seminariumet kl 13.
 
Det här med att jobba eller plugga. Pratade lite med Ajje om det igår, så ringde Nån och vi pratade också om det. Han hade tips på hur jag ska räkna och tänka. Det känns inte så lovande att jag ska kunna försörja mig som timvik. Behöver arbeta 144h/månad för att få det att gå ihop. Om man översätter det till 8-timmarsdagar(vi jobbar ju inte 8h utan 8,5h eller 6h)så är det 18 dagar. Så inte långt ifrån en heltid.
 
Nån som känner en singelmiljonär som vill ha en fru??
Gaah!
 
Nåväl, vi(jag och Marianne) har en plan och vi får se vart den leder mig.
 
Efter grupparbetet ska jag ner till min älskade tvättmaskin och mata den lite, sen ska jag skruva på benen på Eriks säng och bädda i rena lakan. Det borde jag göra i min säng också, får se om jag hinner.
För efter seminariet hoppas jag att jag ska få träffa två vackra underbara kvinnor. Girlpower!!
 
Åh, jag är så trött. Och jag är trött på att vara trött!
Mer kaffe åt Mia!
Iofs blir jag inte pigg av kaffe men man kan ju låtsas för att det är så gott ;-)
 
Nu ska jag vinkla mina mungipor uppåt och ta tag i dagens första måste med ett stort leende och en genuin glädje inombords. Vet inte vad som hänt som gör att jag är så himla glad varenda dag nästan, men jag tänker inte ifrågasätta eller nåt. Eller jo jag vet nog fast det egentligen inte hänt nåt.
Skit samma, jag njuter av att vara glad!
 

Ett ärligt inlägg om mitt velande

Om chansen att jag kunde hoppa av skolan uppenbarade sig skulle jag nog göra det...känner att jag inte fixar den. Kan inte, orkar inte, vill inte...
 
Kan inte för jag fattar inte hur man ska plugga och min förvirrade hjärna kommer inte ihåg saker jag hör eller läser. Själva innehållet skulle inte bereda mig några svårigheter om jag bara haft tekniken och intresset.Jag får läsa samma mening hundra gånger och jag vet ändå inte vad jag har läst.
 
Orkar inte hänger inte på att jag är lat utan på att jag är trött och att intresset inte är vad det borde vara.Kan inte koncentrera mig, tveksamt om jag ens vill koncentrera mig...
 
Vill inte för jag har inte intresset att plugga och har blivit fundersam på om jag verkligen vill jobba på förskola.
 
Kan inte, orkar inte, vill inte....dom hänger väldigt mycket ihop
 
När jag ser vad mina medstudenter åstadkommer och lyssnar på vad dom säger och hur dom tänker så inser jag att jag nog hade platsat bättre i den gamla varianten av förskola - dagis.
Men den finns ju inte längre så vad vill jag och hur ska jag göra?
 
Räknar jag upp vilka fördelarna med jobbet är så kommer alltid arbetstiderna först. Dom allra flesta jobbar dagtid måndag till fredag och är lediga röda dagar och helger.
 
Det borde inte vara arbetstiderna som lockar mest, det borde vara barnen...
 
Blev jag idag erbjuden ett fast jobb där jag är timvik så skulle jag ta det, trots att man jobbar, inte bara dagtid, utan även kvällar, helger och röda dagar. Dygnets alla timmar, året om ska täckas upp av personal. Men det är ett jobb jag vet att jag trivs med och där jag känner att jag gör nytta, vet att det är flera vt som gillar mig och blir glada när det är jag som kommer.
Skolan ger mig ångest och ont i magen, jobbet ger mig glädje när jag får åka dit. Visst, jag har nog redan bestämt mig för att jag vill sluta skolan MEN jag kan INTE och det känns så jävla jobbigt.
Jag har inget annat väl än att läsa vidare för jag har inget annat sätt att försörja mig på.
 

God morgon!

Sitter och lyssnar på mix megapol när jag dricker mitt kaffe.
Ernst var nyss där på besök. Man kan tycka vad man vill om Ernst men jag gillar honom. Jag förstår dock varför män ofta har så svårt för honom. Fast han håller på med inredning så är han ju rakt igenom man.
 
Han sa att han tycker att vi i Sverige är så himla inlåsta till jul.
Och då satte han ord på en känsla jag alltid haft.

Få svenska familjer skulle släppa in nån annan än familj/släkt att fira jul med dom. Inte ens med sina närmaste vänner vill folk fira. För mig är det här ganska skumt för som jag ser det ska julen vara mysig, med lugn och ro och den ska vara totalt oprentantiös.
Därför är det extra viktigt att man tillbringar dagen med människor man trivs och mår bra med. Och visst, det kanske är familj/släkt man trivs bäst med men man kan också säga att goda vänner är familj man valt själv. Så chansen att man trivs bäst med goda vänner är större än att man trivs bäst med familj/släkt.
Med familj menar jag nu inte barnen utan mormormorfar/farmorfarfar mostrar fastrar osv
 
Jag ska fira julafton med mina barn, svärson, svärdotter och Ajje den 21 december.
Det ser inte ut som det blir nåt jobb för mig under julen så på julafton kommer jag att vara helt ensam. Och det kommer också att vara skönt. Ta det lugnt, äta gott, ha tända ljus och tänka på mina nära och kära <3
 
 

Cutest today!

A good friend should always be there...

Landat hemma efter jobb och dagishämt. Me like!
 
Är kaffesugen så snart åker bryggaren på, ett par raggsockor ska också på. För det är golvkallt här, lite kallt öht i den här lägenheten tyvärr. Jag tycker inte om att frysa!
 
Har inte så mycket att skriva här just nu...andra saker pockar på min uppmärksamhet. Men jag återkommer säkert! Sköt om er
 

Bakat med Ajje

Mian är trött men lycklig och glad!
 
Har varit uppe hos Ajje nästan hela dagen idag för vi har bakat saffransbullar med vit choklad i.
Sjukt goda och satiga även om dom inte blev så goda som dom brukar bli.
Smör, socker och vit choklad...*dump* hahaha
Sötungen ville vara med på bild han också :-)
Dags att skära och snurra bullar, jag gör aldrig rullar man bara skär bullar av. Jag skär strimlor och snurrar så det blir typ knutar.
Degen blev väldigt vit på bilden, den var gul i verkligheten.
Glömde ta kort på bullhög och längderna...
 
En del blev lite svarta, men det gör inget. Ajje har skaffat varmluftsugn och det är ju lite annorlunda, antar att han inte bakat så mycket sen han köpte den....
 
Hundarna, och speciellt Nalle, var otroligt gosiga med mig idag. Något jag uppskattar väldigt mycket för dom är ju så härliga. Jag körde lite kommandon med dom också, med en hundmat som vi fick gratisprov av i Stockholm igår. Hundarna tyckte att det var smaksens!
 
 
 
 
Tossiga Nalle kom gående och satte! sig i soffan...
Ajje bjöd på god mat innan jag och Erik åkte hem hit. Kebabspett med go kall sås
 
Har "pratat" lite med Nån, så nu är jag extra glad :-)
 
Ska ta mig lite att äta och sen skutta i säng!

Tävlar

Tävlar om ett kit från Toni & Guy!
 
 
Wish me luck!

Sovmorgon idag igen!

Fast hemma i min säng den här gången :-)
 
God morgon!!
 
Idag har jag tänt andra ljuset i min adventslåda - cozy!
Mysigare om man kliver upp innan det är helt ljust men det funkar ändå!
 
Medan kaffet rann igenom bryggaren passade jag på att slå in ett par julklappar, dom första jag slagit in. Ska ta och slå in några fler så jag inte sitter där med allihop att slå in 23 december som jag brukar. Det blir så himla jobbigt då :-)
 
Sitter här och småfryser så jag ska snart gå ut och sätta i motorvärmaren så bilen får tina innan jag ska iväg med den. Ska åka upp till Ajje och Erik och baka bullar. Det blir (o)vanliga knutbullar med saffran och vit choklad. Alldeles för jäkla goda....tur jag har gymkort!
Så himla glad att min bil inte ser ut sådär...hahaha
 
Nu ska jag höja volymen på musiken och rocka igång den här dagen!!
 

Rastlös och glad - Save me please!

Sitter i min soffa och flunderar...är grymt trött efter dagens lilla äventyr i Stockholm.
Men jag är dessvärre inte bara trött, jag är grymt rastlös och sällskapssjuk också.
 
Jag hade tänkt lägga mig och sova lite middag, men då vet jag ju att jag blir ännu mer rastlös!
Och ännu mer sällskapssjuk!
 
Ni som har någon som ni kan åka till nästan jämt, eller flera nära så ni alltid har någon att åka till. Se för tusan till att ni uppskattar det!!
Det suger purjo att inte ha det så...
 
Min önskekväll vore att sova en stund, duscha och fixa mig och sen krogen med nån trevlig figur.
Mmm, det vore faktiskt toppen!
 
Och det här blev då ett deppigt inlägg men faktum är att jag är på ett jäkligt bra humör!
Annars skulle jag nog inte varit sugen på ett krogbesök.
Tänk att få sitta och prata, titta på folk och dricka lite vin eller öl.
 
 

Early in the morning

Well, I'm up and about ;-)
 
Har ätit frukost så nu ska jag bra lite mackor och fixa klart mig.
Sen åker vi. Jag är lite förvånad för jag är inte det minsta nervös, varken för väder eller utställning.
 
Det ska bara bli roligt att komma iväg på nånting!
SnyggBonzo!
 
Och ifall nån undrar, han kommer vara lika snygg, underbar och älskad oavsett resultat idag.
Ingen som räknar med nåt resultat på en utställning när hunden tappat underhullet :-)
Men en exteriörbedömning borde ju inte påverkas av att han inte har nån päls. Eller?

Skoterpremiär!

Wiihoo!
Ajje och Erik kom ner på skotern, så jag pälsade på mig och körde en sväng. Det var Ajjes Viking och den är ju för stor och tung för mig. Men en lär ju prova!
Körde från mitt hus över vägen och sen Morinsväg och upp till elljusspåret och vände. Kunde styra och fick i alla växlar. Körde runt gamla ingången till Hagvallen med Erik bakpå.
Han tyckte att jag hade lärt mig köra skoter nu...hihi, gullungen min.
Ajje tog några bilder med min telefon...hehe, vet inte vad som hände för bra blev dom inte.
Men skit samma!
Utanför mitt hus
 
 
 
 
 
Hehe, premiäranvädning av mina mc-handskar också...vackert med rött och cerise ihop, not.
 
Här är bootsen jag köpte idag, gillar att dom är lite högre i skaftet
 
Visst är dom snygga!!!
 
Nu ska jag titta på Idol-finalen och samtidigt bestämma vad jag ska ha för kläder i Stockholm imorgon. Ska gå upp klockan 0500 imorgon bitti så det kommer bli tidigt isäng, måste
 
 

Hemma igen

Å nu är jag hemma, sitter i soffan och skräpar och äter lite mellis.
Skulle stannat kvar för nu när jag är hemma har jag ändå ingen lust att fixa...hahaha
 
Nåväl, ska dra igång lite musik så kommer nog energin farande.
 
För jag är fortfarande på ett strålande bra humör! Och tro mig, jag njuter sjukt mycket av att vara glad och må gott. Tänk vad lite prat och kramar kan göra! :-D
 
åkte förbi Dollars på väg hem och hittade ett par julklappar till pojkarna där. Och en födelsedagspresent till Jens....moahaha
 
 

Yeey!

Har varit iväg i mina kalla hala boots!
Sopat/skrapat bilen och gått genom halva stan och inte ens halkat till. Tror minsann att jag gick som folk också... kostade på mig ett par vintrigare boots som jag satte på mig direkt och det var så sköööönt!
Länge leve rea!!
 
Var ner till Teliabutiken men min bindning hos det andra skitföretaget hade inte släppts så jag fick inte min telefon med mig :-(
Men nästa vecka!! Dååå!
 
Köpte nån julklapp åt mina älskade barn också.
 
Nu har Nån kommit hem så snart ska jag packa ihop mig och åka hem och fixa
 

Sovmorgon

Vaknade av att mobilen plingade till för en timme sen. Måste lära mig att stänga av ALLA aviseringar på kvällen. Fick ett mail och det är helt ok, men sover jag så bryr jag mig inte så mycket i ett mail.
 
Ringa och väcka mig är helt ok vilken tid på dygnet som helst och är det nåt viktigt så ringer man ju, man skickar inte ett mail. Därför bryr jag mig inte i mail när jag sover.
 
Inatt har jag sovit så himla skönt! Har nåt svagt minne av att Nån gick upp i morse men jag hade somnat om innan han lämnade sovrummet.
 
Har ätit frukost och efter det hittade jag tyärr nåt smaskigt på köksbordet....så jag norpade tre bitar :-)
 
Vet så väl att det är onödigt att våndas över saker jag inte kan påverka, men jag gruvar mig ändå för att gå ut. Det har kommit en massa snö inatt och den ligger troligen där den ligger när jag kommer ut om några timmar. Hmmm, eller så ska jag ge mig iväg nu så är det gjort och jag kan åka hem direkt sen.
 
Nu ska jag slösurfa en stund innan jag tar en dusch och packar ihop. Inatt ska jag sova hemma och försöka komma isäng tidigt för imorgon åker jag, Erik, Ajje och hundarna till Stockholm aptidigt. Just det, måste fixa så jag har en massa ätbart med mig.
 
Tjingeling!
 
 

Lite update

Befinner mig i Ludvika.
Kom hit igår och stannar till imorgon.
Så skönt att vara här, slappna av och må gott.
 
Har laptopen med mig för idag har jag haft grupparbete och seminarium, det är verkligen toppen att kunna sitta varsom helst det finns nät.
 
Igår var Emelie, Alexandra, Johanna och Therese och jag på julbord. Vi träffades på Lobbyn för lite fördrinkar sen åkte vi ner till Piren för att tjoffa i oss en massa mat! Och öl :-)
Fantastiskt trevligt att vara ute och träffa folk och dricka lite gott.
Alexandra och Therese
Knäppskallar!
Johanna och Alexandra - som båda är vackra kvinnor som normalt ser ut som folk...hahaha
Therese skulle köpa en Mariestads åt mig, det hade dom inte och hon kom tillbaka med den här. Den var god! Jag är så skeptisk mot öl jag inte känner igen så jag blir ofta glatt överraskad :-)
 
Stormen Sven härjar, om jag förstår facebook rätt så är han i Göteborgstrakten nu. Det har kommit både snö och regn här i Ludvika. Naturligtvis har jag bara mina sommarboots på mig hit...gissa hur sulorna ser ut på dom...blir spännande imorgon för jag ska ner till stan innan jag åker hem.
Det ska komma mer snö inatt så jag hoppas att det blir varmt imorgon.
Förväl gå alldeles väldigt försiktigt i vilket fall, och hoppas hitta parkering nära Teliabutiken...
 
Idag har jag varit och tittat på en ursnygg mc och när den startades fick jag ståpäls över hela mig, tyvärr kommer jag inte att få åka på den nån gång.
Men åååå vad jag vill åka motorcykel!
Det slår ju verkligen snöskoter med en massa hästlängder!
 
Det kommer ju dröja flera år innan jag kan ta mc-kort och köpa en mc. Visst kanske jag kan tjata till mig nån enstaka åktur med Tony i sommar men det är trist att inte ha nån att åka med. Om Ajje tar kort och köper en i sommar kan jag ju inte åka med honom heller, nån måste ju ta Erik.
 
Vet ju iaf att åka motorcykel vill jag göra! Och om det för att jag ska kunna åka, krävs att jag tar kort och köper en så får jag göra det när jag fått jobb.
 
Jag vet ju att det är värt att vänta på!

Födelsedag!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Jens födelsedag!!
 
GRATTIS till min underbara kära svärson <3
 
Ha en underbar dag!

God mogon

Jorå, efter gårdagens blä så är det en mycket bättre dag idag.
Har redan kört ett pass grupparbete i skolan och haft ett telefonsamtal med världens bästa Emelie <3
 
Borde ta kort på mina ögonlock, dom ser ut som dom ska spricka för dom är så svullna och hänger. Tur att jag inte behöver sminka mig idag så dom kan få ta den lugnt idag. Ögonen svider fortfarande efter all gråt igår. Ska försöka att inte sätta i linserna idag.
 
Efter lunch har jag ett seminarium, annars idag ska jag försöka få nån ordning i lägenheten, tvätta, plugga massor, till gymmet, laga mat och äta, se om jag kan låna pengar, handla lite, bestämma kläder till imorgon kväll och packa, skriva reflektioner på 1,5 A-sidor.
 
VA!!?? Har dygnet bara 24h?? Fasen också, behöver fler timmar!
Ska lägga mig tidigt idag så jag är i toppform på utgången imorgon kväll.
 
Är lite sugen på att göra en rokad i mitt vardagsrum, så att sovrumsdelen hamnar längst in i rummet isf som nu, precis innanför ytterdörren. Ibland känns det som min säng står i hallen. Ska mäta och fundera lite, för det är ju en hel del jobb att flytta runt allt och jag vill ju inte flytta alla möbler inkl skåpen och så blir det inte bra och jag får flytta tillbaka allt igen. Det lär hur som helst inte bli före jul iaf.
 
Igår var det tre månader sen jag flyttade in här, helt galet. Samtidigt som det känns som det var för en vecka sen så känns det som jag alltid bott här.
 
Nej hörrni, nu ska jag inte sitta här och slöa längre, har inte tid med det
Ha en skönast och bäst dag!!

Joråsåatt!

Inget bloggande igår och inget idag förutom tävlingsinlägget...vilken stil av mig. Å andra sidan sitter jag här och knackar för min egen skull, inte nån annans. Så det blir när jag har lust och tid.
 
Igår julpyntade jag lite grann, eller justökade är kanske ett bättre ord. Fattar inte att det ska bli så stökigt när jag håller på och städar. Det är fortfarande stökigt för jag har varken hunnit eller orkat grejja klart. Bytte gardiner, putsade fönster och satte fram lite mer julgrejjor än bara ljusstakarna.
 
Sen kom Nån på besök, lite kaffe och prat.
På kvällen kom Ajje och hjälpte mig skruva lite.
 
Idag har varit en riktig skitdag.
Det gick bla åt helvete på redovisningen i skolan...
 
Mötte upp Ajje på teliabutiken, jag måste byta abbonemang till min telefon. Och jag behöver en ny telefon kvar innan den jag har fullständigt trasat sönder mina nerver.
Jag valde mellan en Samsung galaxy S4 och en Iphone 5S. Jag har en del vänner som jag lyssnar på när det gäller teknik, förmodligen lyssnar jag mest på Ajje och nån. Problemet den här gången var att Ajje hatar iPhone och nån tycker inte om Samsung. Ingen objektivitet nånstans alltså! Hahaha
 
Jag hade sån jäkla ångest därinne och Ajje pressade mig att välja S4an. Och jag var livrädd att välja en lur jag inte kommer att bli nöjd med! Till slut så grät jag därinne, av ren och skär ångest, jisses!
 
Men eftersom jag länge velat ha en iPhone, eftersom jag nu bestämmer själv och för att det inte skilde så mycket i pris så tog jag en iPhone. En 5S gold
 
 
Den är så sjuktsnygg också, väldigt mild guld. Nästan rosa eller champagne.
 
Sitter och lyssnar på Sabaton, dom är ju så himla bra!
Ska fixa nåt att äta och dricka, törstig efter en hel dags gråtande, sen ska jag sätta på en film.
Slappna av och börja må bra igen så morgondagen börjar toppen.
 
Har chattat med två av dom bästa männen i mitt liv, Nån och Ajje. Nån har jag pratat med också.
Har så många toppenmän i mitt liv! Har nog sagt det förut och jag är så tacksam att jag har dom <3
Detsamma gäller dom underbara kvinnor som finns i mitt liv också <3
 
Har äntligen börjat med julklapparna, men det känns så jäkla tufft att handla dom när jag är utan pengar.
 

Tävlar

Nu var det superlängesen jag var med i någon tävling, har inte sett nån där jag är intresserad av det man kan vinna. Men Lisa Sjösten har nu en. Jag behöver verkligen hjälp med mitt hår, efter all hårlossning och att det nu är på väg att växa ut igen gör att det ser ut som ett klassiskt skatbo!
 
Lisa tävlar ut ett första advent-kit från TRESemme!!
 Wish me luck!

miansliv.blogg.se

Ett ställe där jag skriver ner det jag känner och upplever

RSS 2.0