Tisdag igen...

Tjohej vad dagarna går! Nu är det tisdag igen och en vecka utan att blogga...jobbade ju massor förra veckan och övrig tid la jag på annat viktigt. Därför ingen bloggning.
 
Jag var ledig i fredags så på torsdagen åkte jag och Erik hit till Grängesberg, Denise stannade hemma ensam. Hon är så duktig på att klara sig själv, kom iväg till skolan som hon skulle och allt.
Erik och jag skulle åka skoter på fredagen när Jack jobbade.
Det gick inte så bra att backa ut skotern för den grävde ner sig. Erik skulle hjälpa mamma "Jag skjuter på skotern mamma, så kan vi åka sen" Snuttungen <3
Vi ägnade oss åt snöskottning istället. Till Henke kom hem, han fick en kram av Erik och sen hjälpte han mig med skotern. Skottade runt den och hjälpte mig flytta baken på skotern. Försökte backa igen men den grävde fortfarande ner sig...då kom Jack hem...och flinade. Han lyfte skotern själv(morr)och så upptäckte vi att styrstålen nog är slut så jag kunde nästan inte vända skotern....Jack fick hjälpa mig till slut. Som han flinade åt mig! Gaaah, prestationsångest delux! Men skit samma, jag har ju nästan inte kört nåt skoter alls så med min stora buss till skoter och utan styrstål så är det inte lätt...bara roligt!
Erik och jag åkte en sväng och på hemvägen, längst ner på Jacks gata la skotern av...visste att en kabel gled isär på ett ställe under huven men visste inte exakt var. Hörde iaf en annan skoter och hoppades att det skulle vara Jack...det var det :-) Och han visste var felet var. När jag hade tryckt ihop kabeln nån gång åkte Jack hem efter grejor och klämde ihop kabel så jag tog mig hem.
Sen dess har det regnat och blåst så nu är vägarna bara och stubbarna framme. Men i helgen ska vi vara lediga så vi ska kolla om det finns snö nånstans så vi kan åka lite skoter ihop.
 

Dom står parkerade på Jacks gräsmatta...och snart står dom på gräset tror jag...
Enav oss har en snygg skoter iaf...och det är inte jag :-)
 
Idag är jag galet trött, blev nog för mycket för stackars lilla mig att jobba åtta pass förra veckan. Speciellt som jag jobbar måndag till fredag den här veckan. Gjorde en dag igår och nu blir det fyra kvällspass. Två intro, ett skarpt där jag har intron och en kväll på södra. Lördag-söndag ska jag vara ledig sen jobbar jag 9-21 på måndag...jisses. Men jag måste ju tjäna pengar!
 
Nu ska jag sova en skvätt innan jag fixar mig nån lunch före jobbet.

Tisdagskväll

Pass tre av åtta den här veckan är avklarat.
 
Usch, har haft en riktigt jobbig dag psykiskt. Och det blir jag heligt förbannad på när jag egentligen är lyckligast i världen. WTF!! Liksom... Men efter lite prat med Jack och Ajje så känns det bättre.
Måste ringa vc för jag har en liten idé om varför jag mår såhär nu.
Enda idén dessutom, är det inte så finns det ingen rim och reson i varför jag är nere just nu.
 
Nu ska jag sova för jag ska upp i ottan igen och göra ett dagpass.
 
Efter jobbet i morgon kommer Jack hit, ska bli underbart! Saknar honom så... :-D
 
Såhär har jag sett ut idag...
Glasögon och makeup, det var inte igår kan jag säga...hehe

Blah!

Har jobbat förmiddagen på ett ställe och ska jobba kvällen på ett annat...typ en delad tur med olika arbetsplatser. Pust! Gillar inte delade turer men behöver ju förtvivlat få ihop timmar så jag kan börja andas och leva igen. Så jag får en lön som täcker räkningar, bensin och mat...
 
Under timmarna jag har hemma idag har jag sovit en stund, lagat mat och ätit, fyllt i en försäkran till försäkringskassan som blev fel första gången och nu bloggen.
Ska snart fixa matlåda till imorgon kväll och till ungarna ikväll.
 
Känner ingen livsgnista alls nu, känner mig bara ledsen och nedstämd. Och jag har ingen idé om varför?!
Äter mina mediciner som jag ska.
Det är både frustrerande och jobbigt när jag borde må skitbra eftersom jag är kär i nån som är kär i mig...har varit dåligt med den timingen ett tag nu. Jack får mig öht att må bra och vara avslappnad. I hans sällskap känner jag mig älskad och lycklig.
 
Klart jag ändå har saker att grubbla på, stora saker, som ekonomi, jobb, bilen, vad jag gör om jag får erbjudande om att flytta till Gränges, vad jag gör om jag får erbjudande om att vara särbo.
Sen en massa små grejor jag funderar på ovanpå det. Sälja mopeden eller inte, kanske borde sälja skotern med....hur få morgnarna att fungera när jag börjar 7 och Erik halv 7 tex...
 
Nä att skriva här drar bara ner mig mer och jag ska orka jobba fyra timmar till idag. Så nu ska jag gå och fixa med maten istället, snart kolla om Ajje kommit hem och så ge mig iväg till andra jobbet.

Hemma...i lägenheten och inte där mitt hjärta bor

Jaha, nu har jag varit hemma en och en halv timme ungefär.
Har hunnit packa upp, Diddi kom, kollade igenom posten, Erik blev hitskjutsad av Ajje och Helen.
Ajje fixade sladden till min laptop snabbt men provisoriskt. Erik har lagt sig, Denise och jag har bytt lampor i taklampan och nu sitter jag i sängen och bloggar.
Ska snart ta lite te och smörgås innan jag tar en tidig kväll.
Börjar kl 7 imorgon så vi ska vara vid dagis 630....blah
 
Det känns konstigt att inte vara hos Jack, har ju bott hos honom sen lördagen förra helgen.
Saknar honom, och hans barn. Amanda och Henrik är verkligen bra ungdomar och jag tycker så mycket om dom.
 
Vi hade tänkt ta en skotertur idag men regn hela dagen satte P för dom planerna, asfalten var framme på vägarna. Fyyy, så trist i februari! Men jag har inte tappat hoppet om att kunna göra minst en skotertur med Jack den här säsongen. Kände att jag var ringrostig när jag körde igår...men man kommer snabbt in i det.
 
Nu är det dags att fixa te och smörgås och sen krypa ner i sängen, ringa ett viktigt samtal och sen sova
 
Natti

Frukostmys

Har ingen lust alls, men har iaf börjat packa...
Idag ska jag åka hem efter en underbar vecka i Grängesberg, underbar trots att det varit sjukstuga här.
Imorse åt Jack och jag frukost med Amanda och Henrik, mysigt :-)
 
 
Fördelen med att åka hem är att jag får träffa Diddi och Erik ikväll, mina älsklingar som jag saknar. Ska bli gött!
 
Veckan som kommer nu ska jag jobba 6 dagar...det är bra för min ekonomi det. Kommer att bli slitigt eftersom jag inte är helt kry. Men det blir nog bra, 5 av dagarna är inom hemtjänsten så dom dagarna går ju himla fort.
 
 

Fint främmat!

På eftermiddagen fick vi trevligt besök av Erik, Ajje och Helen!
Dom hade mumsigt fikabröd med sig. Så det blev kaffe, lite papper fylldes i och lite prat.
Trevligt som sjutton :-)
 
Sen hämtade vi Amanda, handlade och tankade.
Sen hem och åt, haha, sen drog vi på oss varsin onepiece och landade i soffan.
Jag fick smaka lite Ardbeg, det är en rökig whisky och jag har haft så svårt för såna.
Men den här var så himla god!
 
Käkar lite nötter, dricker lite cola, ska ta lite vin och poppa popcorn...och har min Jack här bredvid mig....livet är inte dumt alls <3
 

Skoooter!!

JAG HAR ÅKT SKOTER!!!
 
Henke behövde sin slalomutrustning till Fjällberget så när vi ändå var ute skruvade Jack fast min huv så jag kunde ta en kort vända. Ner på finnmarksvägen fram och tillbaka bara.
När jag kom tillbaka hem till Jack så var nedstämdheten nästan som bortblåst!
 
Är tanten nere? Ge henne lite motor så blir hon glá!
Hahaha
 
Tyckte inte den gick riktigt bra....men vad vet jag?
 

Lördag förmiddag och sjukstuga

Var lite äventyrlig vid frukosten idag, tog te isf kaffe...hahaha
Så jag sitter och dricker kaffe just nu, och längtar efter att ta en sväng med skotern.
Men det går inte, men vintern är inte slut än så jag hinner välan åka hoppas jag.
 
Önskar jag kunde med snöslungan för då hade jag kunnat skotta av gården, har nog inte krafter för att skotta med snösläden. Det snöar och det blåser....och är totalt igengrått ute. En sån där dag när det inte blir riktigt ljust ens mitt på dagen. Hahaha, älsklingen eldar i öppna spisen och solen skiner inne i huset så det är bara att låta bli att titta ut genom fönstrena...så mår jag bra ändå.
 
Alltså, jag är världens sämsta pyroman...än så länge. Jack ska få lära mig elda. La nyss in en träbit i brasan och trodde först att jag lyckades kväva elden men den tog sig och nu knastrar det skönt igen :-)
 
Snygg detalj hemma hos Jack, han har verkligen fint ska ni veta
Sitter och försöker hålla mig lugn och stilla för att inte störa min sjuka älskling, han sover och eftersom han gör det behöver han det för att bli frisk.
Hmmm, borde ta ett nytt kort för han har klippt sig....kortkort :-)
Min snygging!
 
Jag är lite snorig och har inte full styrka i kroppen men känner ändå att jag är på benen.
Eller hmmm, kanske ska pysa ut och försöka skotta lite...orkar det jag orkar jussom
Vi får se!

Skitdag idag

Sicken skitdag so far....hur är det ens möjligt att ha en skitdag i Jacks sällskap??
 
Sov halvtaskigt inatt, upp i ottan för att ta en äcklig descutandusch och sen bege sig till Falun.
Jag hade en huvudvärk från helvete men jag var tvungen att köra. Från före Borlänge kunde jag nästan inte hålla mig vaken...otäckt när man sitter bakom ratten.
 
När vi kom fram gick jag till röntgen och Jack gick och åt frukost.
Vet inte om det berodde på huvudvärken men där i doughnutten fick jag klaustrofobikänningar. Har inte haft det på hur länge som helst, usch så obehagligt.
 
Sen mötte jag upp Jack och vi gick till kirurgslussen där vi fick vänta på röntgensvar.
Och vänta. Och vänta...
 
Till slut gick jag och bad om värktablett och jag fick två alvedon. Ssk skulle ringa röntgen och kolla varför det dröjde. Vi fick vänta en liten stund till innan hon kom och berättade att jag var stenfri så vi kunde åka hem. Men innan vi åkte fick vi frukost, kaffe och macka...mums!
 
Kände mig pigg efter frukosten och vilan jag fick när vi väntade, men när vi närmade oss Gränges så tog orken slut med besked. Ville bara gråta, och gjorde det också när jag väl landat i sängen.
Sov tre timmar ungefär och vaknade och har efter det börjat nysa...skulle ju vara frisk nu!
 
Sugen!
Sugen!
Sugen!
 
Aaa, ni fattar....jobbigt!
 
Är grinig också och jag hatar att vara grinig...blä mig!
 
Ska ner och fortsätta vika tvätt, det är roligt iaf.
Och det vankas köttfärsbiffar till mat sen

Sjuk...igen

Usch vad jag sov dåligt inatt!
Var tvärförkyld och vaknade av att jag hade huvudvärk...kl 04. Ont i bäckenet hade jag också.
 
Nu känner jag mig inte frisk men bra mycket bättre, och tur är väl det då dom har tänkt sig att jag ska opereras imorgon...om njurstenen finns kvar vill säga.
Ska bli röntgad fört och främst.
Jack är fortfarande sjuk så han har lagt sig. Jag ska gå ner och hänga tvätt och sen ta en äcklig och hemsk descutandusch :-)
Så blir det en tiiiiidiiiigt imorgon innan jag åker till Falun.
 
Ojojoj, bäst jag sätter fart och kommer i säng för det blir en tidig morgon
 
Gonatt!
 

God förmiddag

Har sovit alldeles för länge, får börjat sätta telefon på larm när jag ska ha sovmorgon.
Det gör egentligen inget att jag sover när jag har möjlighet men sover jag för länge hamnar jag efter med mat, och mitt morgonkaffe, och får huvudvärk.
Kanske ska ta bild på kaffemuggen här i Grängesberg också :-)
 
Har börjat hosta idag...Jack är sjuk så det är ju inte så oväntat. Ska på introduktion imorgon så är jag inte frisk då ska jag ringa och höra hur infektionskänslig brukaren är. Ska till Falun och operera bort njurstenen på fredag, vet inte hur det går med det heller.

Iofs är jag rätt säker på att det inte finns nån njursten att ta bort...men man vet ju aldrig
 
Nu ska vi ner i källaren och greja lite
 
Tjing!

Grängesberg

Bor i Grängesberg den här veckan och här finns det en massa roliga saker att göra så jag har inte tagit mig tid för bloggen. I helgen som gick jobbade jag en massa så då hade jag inte tid. Igår studsade jag runt i huset och tvättade, fixade och grejade en massa. Hade så roligt, trivs så jäkla bra i det här huset.
 
Huset har sån skön atmosfär att det känns som solen skiner här inne och jag slappnar av och friden intar kroppen.
 
Jack är på jobbet och jag har haft sovmorgon, har precis ätit min macka. Måste vänja mig vid att kaffet i Jacks perkulator blir jättehett, nu har jag bränt tungan av mig i flera dagar ;-)
 
Igår var jag ner på byn och handlade, både på Ica och Konsum. Den ena av dom kommer jag att undvika att sätta min fot på igen. Den affären kändes sorgligt eftersatt, som att ingen som jobbar där bryr sig. Och den enda personal som sa hej var den som satt i kassan. Fast jag tog ögonkontakt med flera andra.
 
Himla intressant också med utbudet i affärerna, ska inte säga att Konsums utbud var såligt, men jag är van att handla i stan... Icas utbud här var däremot dåligt.
Haha, bildgooglade just på Grängesberg....ville hitta nån bild som inte bekräftar det jag tidigare känt när jag tänkt på den här byn. Men...hahaha, nej får nog ta lite egna foton nån dag.
Idag känner jag mig lite trött så det blir inte idag. Ska åka till Smb en sväng och hämta lite grejor.
Stationen, hmmm, vet inte ens om tågen stannar här längre men det borde dom väl göra?
Det här är en skutborrare...det fanns såna i gruvan...hihi *nollkoll*
 
Jag tvättade som sagt en massa igår, mitt i tredje eller fjärde maskinen small det till och blev svart. Jordfelsbrytaren löste och senare när Jack kommit hem var det bara att konstatera att tvättmaskinen gått sönder. Så vi åkte och köpte en ny...men vattenslangen passade inte och den på gamla maskinen var trasig. Så jag hoppas att den jag har på min maskin passar. Lakanen som låg i gamla maskinen är jussom "lite" blöta och behöver snarast tvättas om.
 
Nån som har en värmepanna att sälja förresten?
Och en pelletsbrännare?
 
Nu ska jag dumpa lite och sen sätta lite fart på den här dagen...fast den känns lite segare än gårdagen
P.S. Livet leker och är underbart, men har ändå sina prövningar... Älskar dig Jack <3

Har liksom inte tid att skriva i bloggen för jag är ju kääääär! Och så jobbar jag :-)

I onsdags dök den här upp på facebook :-)
 
Och alltså, jäklar vad lycklig jag är, så kär!
Det är så himla skönt med Jack för vi vill samma med livet, vi har samma sätt att se på uppfostran och annat men vi har också en del saker vi tycker olika. Vi är ju två individer som levt varsit liv, såklart vi har åsikter om det mesta.
 
Jag har bättre smak än Jack....men säg det inte till honom bara ;-)
Hahaha, min goa skvatt galna älskling!
 
Har jobbat idag, varit till Ajje och Helen och hälsat på hela hundskocken....och Erik förstås.
Sen jag kom hem har jag ätit, nu ska jag duscha och vänta på Denise. Vi ska hämta min skoterhuv hos Anders, sen ska vi åka till Jack och hans goa ungar. Gillar dom verkligen, hoppas dom kan tycka om mig med.
 
Tjingeling!
 

Gomorron onsdag!

Sitter och äter frukost och är på ett strålande glatt humör.
Har så mycket roliga saker att tänka på...har tråkiga saker också men den värsta har gått lite åt rätt håll och känns en smula bättre. Så jag kan njuta mer av nuet och allt bra som händer.
Idag är planen att jobba och fixa bilen. Kanske handla men absolut hämta tvätten som hängt i källaren i evigheter nu...inte lätt när man blir distraherad av den bäste ;-)
Köra in V70n till Ajjes jobb och tanka min bil är också saker som bör hända idag.
 
Men hörrni, vad gott kaffe är! Speciellt på morgonen :-)
Har upptäckt ett, för mig, nytt pålägg som är supergott!
Mortadella! Mums!
 
Njut av dagen och livet nu, gå ut och lev
 

Statistiken och en underbar dag!

Jisses...loggade in för att kika lite bara och så kollade jag min statistik.
Kan säga att jag blir så nyfiken på vilka ni är!
 
Imorse åkte Erik och jag hem till Jack och sen har vi varit med honom heeelaa dagen. Vi åkte till Smb en sväng för att hämta Denise och sen till Borlänge en sväng.
Jack skulle handla på Biltema och så tog vi en fika och en ljusköparsväng på Ikea :-)
 
Den här busen kladdade grädde på min näsa - Mia gräddnos?
 
När vi kom in i Grängesberg på morgonen härde jag ett otrevligt ljud som jag tyvärr kände igen...
Mmm, Jack var helt klart dagens hjälte! Kom och räddade mig och fixade fram ett annat däck som ska på...det satt på en audifälg så vi lär kränga om det till min fälg. Eller vi och vi...Jack och killen han känner med däckmaskin. Jag kunde iaf lossa på hjulbultarna till Jack kom till vår hjälp.
 
Såå, jag lånar Ajjes bil till jobbet imorgon, tur han har beredskap!
 
Men jag börjar sju imorgon så nu måste jag sova...hade inte tänkt blogga men när statistiken var så fin så...hihi
 
Natti!!

I'm back!

Tihi, tog Erik med mig och åkte till Grängesberg i fredags och kom hem igår kväll. Igår morse var jag här utanför på parkeringen och lämnade min bil. Fick låna Ajjes V70 till Karlstad. Oooo, vilket äventyr den resan var då!
 
Så nån skoteråkning blev det inte i helgen utan det blev mest att handla om att må underbart bra och lära känna varann och dom tre barn som var på plats. Jacks barn verkar vara så härliga av det jag sett och jag ser fram mot att lära känna dom bättre :-) Och han har en sån bra relation med dom. Hoppas verkligen att dom kommer att tycka om mig! Världens mysigaste hus har han också, varm och skön stämning och planlösningen är annorlunda och verkar vara toppenbra.
 
I går förmiddag åkte vi upp till Ajje och Helen för att hämta Alex och hans flyttlass, men han var såklart inte färdig...hihi. Så vi drack kaffe med Ajje och Helen, så himla trevligt att kunna göra det. Jag körde till Karlstad men tog mig inte upp sista metrarna så då fick Jack ta över....hmmm, jag var nog trött så blyfoten tittade fram...hoppas det iaf för jag vill ju så gärna kunna köra bil. :-) När vi lastat ur lämnade vi Alex och vi andra tre åkte till en thairestaurant och åt. Mumsemat!
Min mat!
Jacks mat
Eriks "chickybits" Hihi
Sen blev det glass och friterad banan till efterrätt. Tack för maten Jack!
Gissa om Mia dumpade sen.... Men det visade sig vara en ren lyckträff för det innebar ju att Jack körde, och jäklar i min låda vad halt det var! Blir helt kall när jag tänker på att jag egentligen skulle åkt själv med Erik...hade inte tagit oss hem då.
Förra veckan jobbade jag inte för att jag var sjuk, men idag var det äntligen dags igen att jobba ett dagpass. Så roligt men nu är jag rejält trött. Och det är Erik också. Han är på väg i säng nu medan jag kommer vara vaken till jag fått samtal från nån som är på väg till sitt jobb för en nattvända...hoppas han sover just nu.

Hittade en bild till på min skoter, från den andra sidan....
Den helare sidan...
Den ohelare sidan...
 
Är så åksugen nu...ska försöka komma iväg ut nån dag snart! Men nu ska jag gå och dricka nåt och sen ta och göra lite gott te.
 
 
 

miansliv.blogg.se

Ett ställe där jag skriver ner det jag känner och upplever

RSS 2.0