Natter

Känner fortfarande av migränen lite.
Men har iaf haft det bra idag.
 
Kom ju på att jag inte hade köpt nån lördagsmys till barnen så jag frågade Ajje om han ville ordna det. Det gjorde han och inte nog med det. Han bjöd på pizza också! Yeey!
Så gott och så skönt att slippa laga mat när man mår som ett utskitet fikon.
 
Ajje stannade här hos oss och mös. Så himla skönt att vara vänner och känna att vi har varann och är goda vänner. Bra för barnen är det också. Att se att man kan vara goda vänner fast man skilt sig.
Ajje har alltid varit min bästa vän och det hoppas jag att han kommer att fortsätta vara.
 
Nu ska jag hoppa i säng för mina ögon vill inte riktigt vara öppna längre.
Sooovaaa!
Sköööönt!
 
 
 
 

Migränhelvete

Har en tocken där jäkla migrän...
Tog en tablett innan så jag har inte ont, men jag har nästan hellre ont än känner i kroppen som jag gör nu.
Känner mig bakis i kombination med noll krafti armar och ben och en helt oanvändbar hjärna.
 
Och så ska jag laga mat när jag mår såhär...gaah!
Fick förslaget att värma kasslergratäng eftersom jag har sånt i frysen efter häromdagen.
Vill försöka laga till köttfärsen jag har i kylen så den blir uppäten, får försöka göra det enkelt för mig.
 
Ska gå och laga maten nu och sen sova en liten stund. Skulle behöva fixa hem lite lördagsmys för det har jag totalt glömt bort. Ska se om jag kan få leverans på det ;-)
 
Har varit uppe hos Ajje och delat upp julgrejorna och fått hem dom och barnen.
 
Pust, nu ska jag ta den lilla energi jag har och laga maten.

Och nu är det lördag...häpp!

God förmiddag på er!
 
Halvligger i soffan och har just avslutat frukosten. Lyckades vara seg med kaffet så det är kallt, ska gå och värma på det och dricka upp det.
 
Det här med att dricka uppvärmt kaffe... Tidigare har jag kategoriskt vägrat att ens smaka på sånt för jag hade bestämt mig för att det måste smaka skit. Men den gode Tony värmer sitt kaffe och han är ju så klok att jag tänkte att det inte kan vara så illa då och så provade jag. Hehe, det är ju ingen smakskillnad öht.
 
Igår var jag på ett strålande humör men sista timmen/timmarna på jobbet blev jag så trött. Så jag exploderade och visade min fula sida för en viktig person i mitt liv. Han frågade varför jag gör så mot mig själv. En väldigt klok fråga som är bra att tänka på.
 
Erik och Denise kommer hem till mig idag igen. Idag eller imorgon lär jag träffa Tony och lämna tillbaka hans nyckel. Hoppas han vill bjuda på lite kaffe då också.
 
Igår kväll när jag gråtit färdigt och pratat klart med "nån" drack jag ett glas vatten och värmde mig lite lättvinsglögg. Fy tusan, det var inte gott nånstans! Vet inte om det beror på att det var lättvinsglögg eller om det beror på att det var glögg. Ska prova blanda i sprit nästa gång tror jag...
Har en rabarber/kanel-glögg hemma också, kan bara vara godare.
 
Och på tal om annorlunda glöggsmaker. Jag gillar inte matmagasinet men roliga glöggsorter har dom tagit hem. En del blev jag väldigt skeptisk mot och andra är jag nyfiken på. Vill smaka dom alla men ska inte köpa nån. Hallon/laktrits-skalle och delicatoboll är bara två av smakerna dom hade.
 
 
Nää, nu blir det värmt kaffe och sen en dusch.
Sen får resten av helgen hända! Bring it on!!
 

Nu är det fredag!

Har en skön fredagskänsla idag, inte sån där sprittande kan-inte-sitta-stillakänsla utan en lugn och skön känsla. Har fullt upp idag, sitter och skriver på min redovisning och redovisningen är mellan 13 och 14.30. Då ska jag vara packad och klar, bara byta om och åka till jobbet. Har lite att greja med där innan själva jobbet drar igång 15.30. Sen slutar jag 21.30. Kanske åker jag hem då....eller kanske gör jag det inte.
 
Hade tänk att jag skulle få till ett träningspass eller en promenad idag men det är bara att glömma.
Såhär vacker var himlen härom kvällen.
Fotad med mobilen genom smutsigt fönster...
 
Lördag och söndag ligger helt oplanerade framför mig och ändå känner jag välbehag inför helgen. Ja, jag har verkligen förändrats på djupet. Ytligt tror jag däremot inte att det märks så mycket, jag är samma svammelhöna där som vanligt. Ta en djupare diskussion med mig så ser du nog.
 
En halvdan plan för helgen har jag faktiskt, det är att baka bullar. Får se om jag gör det eller om jag tar det i veckan som kommer.

This/That

Myskväll hemma/utgång
bio/film hemma
göteborg/stockholm
sommar/vinter
slask/snö

shoppa/handla på nätet
instagram/blogg
blogga/läsa bloggar
Glasögon/linser

Tv/film
Converse/boots
Katt/hund
Tält/stuga
Mjölk/läsk

Kakor/godis
Chips/popcorn

Vin/öl
Kaffe/te
Tofflor/skor
Sola/
bada

Täcke/filt

 

Nämen gud så tråkigt! Jaja, håll tillgodo...

Sovit dåligt

För andra natten i rad nu har jag sovit dåligt. Fattar inte varför, har normalt en jättebra sömn och är så bortskämd med det. Idag skulle jag studera toddlare på min förskola men eftersom dom är lediga eller sjuka och jag är galet trött så stannar jag hemma och skriver. Ska ha ett grupparbete lite senare om våra observationer. Redovisning om igår blir imorgon. Redovisning om idag, som jag ju inte har nåt till, blir på måndag. Eller ja, toddlare har jag ju träffat på och jag har alltid varit fascinerad av deras ordlösa kommunikation. Så nåt ska jag nog kunna åstadkomma.
 
Ska åka in till stan en vända sen och hämta två böcker på biblioteket och tanka bilen. Men nu ska jag njuta av resten av mitt kaffe, som var underbart gott, och skriva skriva skriva och kanske sova fem minuter. Gäääsp!
 

Onsdagskväll

Det blev en ny varant av kasslergratängen idag. Och det pga allergi.
Istället för spicey taco-ost så blev det chorizo-ost.
Och lite för dåligt kryddat blev det, och löken var lite hård. Fast det sista gillar jag :-)
Min goa vän verkade uppskatta maten, bra det.
 
Han hade med sig en motorvärmarkabel, en riktig hjälte!
Så nu kommer bilen vara varm på morgnarna, även i kupén om kupévärmaren funkar som den ska.
 
När vännen hade åkt körde jag upp till hundarna och släppte ut dom för kvällskissning och gav dom mat. Alex promenerade med dom innan han åkte så jag behövde inte. Ajje är bortrest så därför är jag hundvakt, tanken var första att ha hundarna här men när min vän hade åkt fick jag sån huvudvärk plus att jag känner att jag inte orkar med alla hundhår som blir, inte just nu iaf.
 
Huvudvärken är troligen en migrän, tycker det känns så iaf. Har haft en ovanligt hektisk dag idag och sov jäkligt dåligt inatt så det är inte konstigt alls. Tanken på det jag upptäckte igår äter upp mig också, så jobbig grej.
 
 På förmiddagen var jag på min VFU-förskola och hade fältstudie. Jag skulle studera hur pedagogerna har lagt in matematik som en naturlig del av den dagliga verksamheten. Det var väldigt intressant!
Jag ska dit imorgon också, då ska jag egentligen studera toddlare, problemet är att det itne kommer finnas några såna där. Dom är lediga eller sjuka....jaja, det ordnar sig ändå.
 
Mötet på bemanningen idag var ett vikariemöte, det är tydligen något som dom brukar ha ett par gånger om året.
Sen hämtade jag Erik och lagade mat. Är inte van vid att göra så många saker på en dag. Ha mycket att göra med tex plugget är en annan sak för då gör man ju liksom samma sak och jag sitter oftast i soffan.
 
Nu ska jag ta och göra mig klar för sängen och sen greja lite innan jag kraschar i bingen. Är så trött att ögonen går i kors på mig.
 

Mitt i vardagen...

Är hemma en sväng och äter lunch. en ost och skinkmacka med avokado och citronpeppar.
Förbereder maten till ikväll, det kommer en go vän hit och äter med mig och barnen.
Ser fram mot det även om jag inte är helt bekväm med att bjuda på mat jag har lagat...
 
Det blir kasslergryta och sist jag gjorde den smakade den absolut ingenting. Men jag ska försöka tänka till den här gången...är ju en klant när det gäller matlagning.
Om en liten stund ska jag åka in till stan på ett möte. Har ingen aning om vad det handlar om men tvivlar på att det kommer att handla om mig personligen utan om timvikarier i allmänhet.

Jobbigt läge

Jag la mig inte och sov. Fanns inte tid till det visade det sig.
 
Sen har jag spenderat några härliga timmar med Emelie.
Fikade och handlade mat.
Hon hämtade Nova och så kom Linda, Jossan och Saga.
 
Så åkte jag och hämtade älskad Erik och sen hem till älskad Denise.
 
Sen har det inte varit några härliga timmar mer.
 
Fy fan säger jag, har två helt omöjliga månader framför mig, och då är det först jul och sen Eriks födelsedag.
Vet inte hur jag ska lösa det här faktiskt.
 
 

Reboot

Dagen har inte börjat något vidare bra....så jag bäddar ner mig och tar en powernap innan jag kickar igång dagen på nytt.
 
 
 
 
 
 
 

Blodsockerfall

Sitter och har ett sånt där segt blodsockerfall igen, sånt som inte vill släppa fast jag ätit både långsamma och snabba kolhydrater för att fixa till det. Sitter och skakar och mår skit samtidigt som jag försöker planera veckan, skriva handelsbonota och titta på räkningarna. Wish me luck liksom...
Tanken på att åka ensam med barnen och storhandla känns så jobbig att jag funderar på att be nån om sällskap. Samtidigt så måste sockret stabilisera sig ju. Då mår jag bättre sen.
Fast...när jag tänker efter behöver jag nog inte handla idag...kan ta det imorgon förmiddag innan jag har plugg och barnen är i skola och på dagis.

Välmående Mia

Så är det måndag igen då!
Blev väckt av telefonen, Ajje ringde för dagis är stängt idag. Kommer ju aldrig ihåg sånt!
Erik var kvar hos Ajje till idag eftersom jag jobbade till halt tio igår kväll, och istället för dagis så fick Ajje köra Erik hit redan på morgonen. Jag ska ha ett seminarium nu på förmiddagen....hoppas Erik kan hålla sig lugn.
Denise låg och sov när jag kom hem igår och hon har inte kommit upp än, men vaken är hon.
 
Åååh, jag har sovit sååååå gott inatt! Har vaknat nån gång av att telefonen plingat till för jag glömde ta min medicin igår kväll. Och när jag varit vaken då så har jag riktigt känt vilken skön säng jag har och vad mysigt jag har det i min säng, fast jag inte har sällskap. Förut tyckte jag inte om att sova själv, tyckte inte om att vara själv alls då. Nu är det inte så längre, för även om jag föredrar sällskap(rätt sällskap då)så trivs jag bra med mig själv. Både när jag är vaken och när jag sover.
 
Igår jobbade jag 7-11 och 15.30-21.30, delad tur. Lunch åt jag hemma hos min goa vän, jäkligt nice! Trivs så bra där och med honom :-)
 
Jag hade några minuter över innan jag kunde åka till nästa vt, så då satt jag i bilen och hade mys.
Dom vita prickarna är såklart lampor tända i hus en bit bort.
Efter avslutat jobb tog jag igen mig en stund innan det var dags att åka hem
Hahaha, chill liksom!
 
Det var så himla roligt att jobba igen, få träffa några av mina fantastiska kollegor och vt. Skulle gärna sluta plugga om jag fick fast jobb på hemtjänsten Södra i Ludvika. Har verkligen ingen plugglust. Suck! Att inte ha nån plugglust gör det ju inte lättare, en massa inlämningar och grejs ska jag få till nu. Skriva skriva skriva och ännu mer läsande. Och att koncentrera sig på läsandet och dessutom komma ihåg vad jag läst är inte lätt just nu.
 
Måste dela med mig av bilden Ajje la upp på hundarna igår
Vet inte om jag inbillar mig men jag tycker inte att dom ser helt avspända ut, speciellt inte Bonzo. Fina är dom iaf!
Men nu ska jag ta tag i den här dagen och göra den mysig och underbar!
 

Lördag v 47

Idag har jag äntligen jobbat igen. Det var nog två månader sen sist men allt flöt på och dom "gamla" vårdtagarna hade jag fortfarande full koll på. Första vt jag kom till "Åh, är det Mia? Vad glad jag blev nu!" Så himla roligt att höra sånt. Vet att hon tycker om mig för det har hon sagt till Tony, Tony som hon idag kallade gudomlig. Han är poppis bland vtarna och det förstår jag. Han är ju en underbar och trygg man.
Att träffa kollegorna var också så roligt! Har saknat dom för dom är så roliga och snälla allihop.
Här tog jag en liten promenad för att möta kollegan som hade bilen.
 
När jag hade slutat jobbet åkte jag hem och bytte om och begav mig sen ner till gymmet här i byn.
Uppvärmning och konditionsträning på löpbandet. Jag gick i rask takt i sammanlagt 8 minuter och joggade i två minuter. Av dom 8 jag gick så var 2 minuter snabbare. Min pt har sagt att man ökar kondition snabbare med sån intervällträning så jag kör på det förstås.
Här sitter jag i en av benmaskinerna...så det är bara för att jag sitter som mina ben ser så feta ut...hahaha
Jag hade tänkt köra 14 stationer och köra hela kroppen men efter 9,5 stationer så tvärdog min ork och energi. Så irriterande! Men det gick bara inte att fortsätta idag. Tog en kaffe där på gymmet och satte mig i soffgruppen och snackade lite med ett par andra.
Det kan ju kännas lite läskigt att gå till gymmet i början, men både här i Smb och i Ludvika så är folk så himla trevliga! Jag skulle lätt våga fråga om jag behövde hjälp nån gång. Folk man inte känner säger hej till och med....inte alla men många. En del utbyter man bara blickar och leenden med.
 
På väg från gymmet träffade jag Agneta, ska ta mig hem till henne och rida snart igen.
Sen ringde jag Ajje och kollade om jag kunde komma upp en sväng, hade tanken att jag skulle börja titta på julgrejorna. Men istället gosade jag med Erik och hundarna. Och så fick jag mat :-)
 
Nu sitter jag i soffan och hoppas att magknipet ska lugna sig så jag kan ta en dusch. Ska packa väskan till imorgon också innan jag somnar. Behöver sova.
Imorgon jobbar jag delad tur så jag ska luncha med en viss person, nice!
 
Måste säga att livet är bra härligt nu!
Jag njuter.

Värdefull vänskap

Sitter hemma i min soffa och tittar på Idol, äter godis och dricker julmust.
Det kommer att bli sängen tidigt ikväll, ska jobba imorgon och börjar kl 7.
Ska sitta här och blogga och mysa lite med mig själv och sen ska jag plocka fram arbetskläder och planera lite.
 
Jag har inte varit hemma så länge...har varit hos en go vän inatt och idag. Hade gärna varit kvar där men jag behöver jobba, träffa lite folk, göra nytta och tjäna lite pengar. Har inte jobbat på evigheter så det är så spännande!
Och ja, han är lite hemlig han min vän :-) Eller så är det jag som är hemlig :-)
Blir så glad när han spelar gitarr och sjunger...
 
Blev gladast i hela världen igår, Alex klarade körkortet!!!
WIIIIEEEE, grattis till honom!!
 
Så han skjutsade mig både igår och idag...hihihi.
 
Och på tal om körkort, såg ett kort på vännen på motorcykel.
Meeeeen galet såhär strax före skotersäsongenså blev jag sjukt sugen på att åka motorcykel!
Wuuuut!? Ska vara jag till nåt sånt.
Vet inte hur det går med min skoterhuv heller, en annan vän har den hos sig för att han ska laga den åt mig :-)
Men det dröjer nog ett tag till innan det blir körföre för skotern.
 
Nääää, nu är det dags att jag sätter lite fart så jag får lägga mig snart. Är trött!

Back

 
 
 
Har varit på gymmet både tisdag och onsdag. Behöver mer energi så jag orkar med plugget och livet.
Gårdagens träning
Har inte tränat på ett halvår men körde samma vikter men fler reps som i våras.
Igår ville mina armar inte sammarbeta med mig alls efter träningen i förrgår.
 
Nu har jag ont i huvudet men jag ska ta en tablett och bege mig till gymmet idag med.
 
En fördel med att träna som jag hade glömt bort är att jag inte blir lika sugen på sånt här
 
Efter träningen har jag känslan av att kroppen är lite renare och fräschare och då vill jag inte förstöra det med godis. Känner lite avsmak. Toppen ju!
 
Har lite lust att börja plocka fram julgrejor, plockade upp ett God Jul härom dagen och satte upp på en hylla. Köpte lite nytt på Gekås men resten ska jag hämta hos Ajje.
Ska jobba i helgen så jag ska kanske upp dit idag och hämta...men jag har skickat ett meddelande om att jag vill komma hem till en helt annan man. Så vi får se vad som händer ikväll.
 
Nu ska jag slinka ur onepiecen och hoppa i träningskläderna
 

Nyfikna?

Vad säger ni, ska vi ha en frågestund?
 
Fråga mig vad ni vill så kanske jag kan svara!
 
Vågar ni?
 
Jag låg med ryggen på värmefilten igår, då ville Erik vara med och gosa med mamma.
Snuttungen min <3
 
Det var såklart därför ryggen kändes så bra idag, för att jag låg på värme igår!

Skytte

Imorse åkte jag, Erik och Denise och tittade på när min goa vän tränade skytte.
 
Nån var lite förväntansfull och ivrig...
 
Hahaha, inga problem att få på den killen skydd. Redan i bilen...
Kåpor har han ju i bandvagnen också så det är han ju van och så ville han titta på skjutarna och måste man ha skydd för att vara där så accepterar han ju det.
 
Allt han hittade därborta förvandlades till skjutare av olika slag och storlek.
Här sitter han på en riktig bautaskjutare...
 
 
Tittut!
 
 
När vi kom hem var första prio att tina upp oss...så kallt att stå ute flera timmar fast det var ganska många plusgrader. Sen fixade jag mat, dammsög och diskade. Sen stupade jag på sängen och hann nästan somna till innan min vän kom hit. Trevligt med kaffesällskap :-)
Och jag trivs så himla bra i hans sällskap, så jag var glad som en gnu av att träffa honom idag :-D
 
Ja, det är väl i stort sett det som hänt i mitt liv idag....iaf det jag vill dela med mig utav det som hänt :-)
 

Hudvård

Vissa saker måste jag ha hemma, vissa saker beror på att jag är kvinna.
 
Andra saker skulle förr berott på att jag är kvinna, som hudvårdsprodukter, men det blir allt vanligare att män också tar hand om sin hud och inser hur skönt det är att göra en ordentlig rengöring och sen återfukta och bli len och mjuk. Och känslan när man gjort det....verkligen härligt!
 
Nu har jag använt Mary Kay i drygt ett halvår och jag är grymt nöjd med deras produkter.
Det här är den fuktgivare, rengöring, dag- och nattserum jag använder från MK, plus att jag har ögoncreme i samma serie. Och fundation, ögon- och ansiktsprimer, make up-remover och en massa make up.
Nu börjar det snart ta slut i dom här förpackningarna och jag kommer inte att köpa samma igen. För även om dom är superbra och prisvärda så är det en massa pengar man lägger ut.
Rengöringen hade jag två förpackningar av och maku up-removern gillar jag inte så dom räcker ett tag till.
Det jag behöver köpa snart är en bra dagcreme, en bra nattcreme och en ögoncreme.
Ögoncremen kan jag nog klara mig utan också, men vill helst ha.
 
Jag har problemhy och vill därför ha bra produkter, kräver också att dom luktar gott.
 
Innan jag började använda Mary Kay var det Royal Velvet från Oriflame jag använde.
Suverän serie, gillar speciellt att man använder rengöringen och tonern på bomullsrondeller och inget vatten.
 
Men MKs rengöring är en mild peeling och det gillar jag och det är bra för min hy också.
Och även royal velvet blir en massa pengar om jag ska ha två eller tre av cremerna.
 
Åhléns julbok kom i brevlådan häromdagen och jag gillar den verkligen.
Till mig själv hittade jag tre erbjudanden som kändes lockande även om det är, för mig, nya produkter.
Olays dag- och nattcreme á 50 ml för 199.-
Niveas Q10 dag- och nattcreme á 50 ml för 189.-
Lumenes dag- och ögoncreme 50 resp 15 ml 149.-
 Jag har använt en annan produkt från Lumene pga jag är så grymt torr på vintern.
Nämligen den här och den är grymt bra.
 
Det jag kommer att göra nu är att kolla vad Olay och Niveas ögoncremer, i dom serier jag har på bild här, kostar. Och vad Lumenes nattcreme kostar.
Kan ju hända att jag hittar nåt annat till bra pris som jag gillar men det är iaf skönt att ha nåt att börja titta på när jag kommer till stan. Har ju ingen brådska att bestämma mig.
Först ska CSN-pengarna komma, räkningarna betalas, mat handlas, julklappar köpas, bilen tankas och sen....om det finns några pengar kvar, så ska jag handla hudvård. För även om jag måste ha hudvård för att fungera så hamnar det ändå långt ner på priolistan.
 
Hoppas jag får jobba lite framöver för extrapengar sitter ju aldrig fel

Slödag - lördag

Då har vi haft en fin liten kaninbegravning idag, det var så fint så.
 
Sen bjöd Ajje på begravningsfika med kanongoda saffransmojjar. Vet inte vad man ska kalla dom...avlånga snurror med pärlsocker på. Yummi!
 
Ajje har ju hjälpt mig massor och mer väntar...så jag hjälpte honom lite också.
Så vi har varit uppe hos honom nästan hela dagen.
 
Har pratat i telefon med Patrik. Hoppas du får riktigt roligt ikväll vännen!
 
Smsat har jag gjort också, med nån som betyder mycket för mig ;-)
 
Så har jag spelat wordfeud förstås.
 
I övrigt har jag inte gjort mycket nytta idag alls.
Ska mickla ihop nån mat om ett tag och hänga tvätt, och senare ta en lång och riktigt varm dusch, ska bli sååå skönt. Just nu slöar jag och bloggar(duh)ska slöa lite till innan jag gör nåt annat.
 
Ser fram mot imorgon, då ska jag ta med mig Erik och Denise på något roligt minsann :-)
 
Chill on dudes!

Stel stelare Mia

Näää, inte tittade jag klart på fotbollen...tokdumpade och kröp isäng istället.
 
När det började släppa ringde Ajje och berättade att bästa surkaninen Rutan hade dött.
Det var väntat för hon var gammal och skruttig, men trist ändå.
 
 
 
Jag vaknade halv sju i morse, vet inte av vad. Men jäklar vilket spring det var i trapphuset.
Efter en stund kom Erik och ville inte somna om, efter en del knöl tog han min laptop och tittade på film så jag kunde sova lite till.
Nu är jag lite rädd att jag har ett ryggskott på g. Stelheten går nu ändå ner mot svanken och vid revbenen strålade det framåt. Och uppe i nacken är det stenhårt.
Men jag tror inte att jag har nån inflammation kvar. Det känns bara otäckt att det sprider sig.
Skulle gärna köpa mig en vetekudde för den kan jag forma efter ryggen, värmefilten är så jäkla stel.
Får se om jag kostar på mig att köpa en vetekudde till mig själv i julklapp. Behöver lite annat också, som faktiskt är mer akut. Dag- och nattkräm till ansiktet tex.
 
Läste Åhléns julbok igår, och där finns bra krämer till bra pris nu fram till jul.
Älskar den boken, den ger så bra inspiration till jul.
Känns skönt att jag inte har så många att köpa julklappar till.
 
Nu ska jag göra mig klar så vi kan åka och ta hand om Rutan
 
 

Fotboll

Sitter och tittar på fotboll!
Seriöst alltså, jag gör verkligen det.
 
För att väga upp sporten slog jag på stort och målade naglarna i en höstfräsch mörklila färg från Isadora
Nummer 772 Purple Reign
 
Är fortfarande grymt trött så jag kommer nog inte orka se hela matchen.
Ska skicka isäng Erik nu och sen ta mig lite mumsig likör, vit cacao får det nog bli.
Ha en bäst kväll vad ni än gör!
Skickar styrkekramar till en go vän som har det lite jobbigt med både det ena och det andra just nu.
 
 

Trött....igen

Städa städa varje fredag åsså varje juuuul...det tycker jag är kuuuul
 
Städade för fullt och var effektiv när det knackade på dörren.
Där stog Christina med lilla bebisMärta.
Märta är en liten yorkie, så himla söt!
 
Hur trevligt som helst med lite oväntat besök. Tycker jag :-)
 
Kom såklart av mig i städningen och har inte riktigt kommit igång igen, har iaf dammsugit. Men har inte dammat mer. Men i tvättstugan har jag varit....som sagt så fylls tvättkorgen på av sig självt på nåt magiskt sätt.
 
Den vanliga tröttheten har slagit till, så här blir det resterna från igår när det är dags för kvällsmat. Sen blir det godis, chips och läsk. Vin till mamma hade varit så gott men just nu är det inte läge att lägga några pengar på nåt så onödigt. Kanske tar lite likör eller en liten grogg sen istället.
 
Tänker ni se fotbollen ikväll?
Tror faktiskt att jag ska titta, är sugen på att göra det.
Och det fast det inte finns nån man här på besök som kräver att få titta ;-)
 
 
 
 

Wiiee! It's friday folks!!

Amen tjeeeenare och gomorron!!
Helt sjukt vad jag är på gottigt humör idag!
 
Mår så jäkla bra! Och det är så skönt
Förut har jag bara varit såhär glad på fredagar när helgen varit bokad med roligheter.
Men den här helgen är totalt ledig, det enda jag vet är att E och D är hos mig.
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, ta mina piller och sen plugga. Mmmm, ska ner i tvättstugan också.
Oj, vad mycket tvätt jag har hela tiden....vem smyger in sin tvätt till mig??!! Hihi
 
Erik har kort dag på dagis idag, sen blir det mys för hela slanten.
Kom och mys med oss vet jag!
 
Woohoo!!
 
DampMia slår till liksom :-D
 
Gör eran dag underbar nu!

Svider i ögonen

Jaha, nu är det kväll igen...snacka om att dagarna går fort.
 
Fattar inte vad det är med mig, vid kl 15.30-16.00 varje dag så är det som att nånting händer och jag blir såååå trött. Lagom innan jag ska hämta Erik på dagis och när jag fortfarande plugga för fullt.
 
Det kan vara tiden på året och mörkret som gör det, för jag har insett att jag inte är ensam om den här tröttheten.
 
Ajje var nyss här och vi pratade om julen och tiden däromkring. Så loggade jag in och la mig tillgänglig för jobb så mycket jag bara kunde. Innan jag loggade ut så bytte jag lösenord också, så att jag skulle kunna logga in i timepool på den nya datorn. Men det funkade såklart inte! Och gamla lösenordet fungerade inte heller. Men det förstog jag eftersom programmet sa att lösenordet var bytt, då gäller ju inte det gamla längre.
 
Nu hoppas jag förstås att dom tider jag la in som tillgängliga står som tillgängliga i systemet och att inte det försvann. Ska ringa imorgon så får dom fixa så jag kommer in igen.
 
Längtar efter att jobba igen!
Det blir nog väldigt annorlunda nu när det inte är varmt och sommar längre. Arbetsuppgifterna är ju samma men det runt omkring som tex bilkörningen, kläderna osv.
Sen har en del vårdtagare försvunnit och andra kommit till.
 
Funderar på att göra lite kaffe och ta en bit saffranskaka om en liten stund. Eller glögg....hmm
Det blir nog en tidig kväll iaf för imorgon måsta jag vara pigg så jag orkar städa.
Veckostädningen med damning och golvtorkning ska det bli. Så himla skönt!
 
Nu får det här bli ett fotolöst inlägg, är för trött för att fixa nåt :-)
 
Gonatt när ni lägger er! Suss gott!

Blodsockerfall // Underbara liv

Ska sluta med pluggodis och hitta nåt annat sätt att hålla mitt intresse uppe.
 
Har ju haft seminarium....kl 13 stämde inte alls, och tuggade godis då. Fick sen blodsockerfall som inte vill ge sig.
Har ätit lagad mat nu så det borde bli bra snart.
 
Har fortfarande huvudvärk fast jag sovit en liten stund.
Stel i nacken på ett obra sätt....tror inte det är nån inflammation kvar men det är svårt att veta. Diklon gjorde ju iaf ingen skillnad nu sist jag tog en.
 
Det är tur att jag mår så bra, och är så glad ändå.
Mitt i all snigelfart, plugg, oro, smärta, väntan, längtan och annat så är jag lycklig.
Tur det för det är ju det här som är livet, som jag lever, här och nu!
Och mitt liv har stor potential att bli fantastiskt, av mig krävs, för att jag ska få detta fantastiska liv, att jag har tålamod och att jag fortsätter vara den underbara människa jag faktiskt är.
"Av mig krävs" låt ju lite illa...men det är jag som kräver det av mig själv, ingen annan.
 
Hahahaha, vad hände där egentligen!!
Sa jag att jag är underbar??!!
Hahaha, ja jag gjorde det va :-D
 
 
Nu ska jag snart dra iväg till biblioteket en sväng.
 
Tjingeling!
 

Helgfeelings!

God morgon!
 
Idag är det torsdag, men jag har rejält med fredagskänsla.
Ingen aning om varför men det är ju bara att njuta av känslan! För den här känslan jag kallar fredagskänsla är så himla skön. Kroppen pirrar och är avslappnad på samma gång.
Kroppen liksom ler och blir sugen på lite vin...hahaha
Kommer inte lägga några pengar på nåt vin just nu
 
Har inget planerat för helgen så vi får väl se om den blir rolig eller seg.
Den lär ju inte bli tråkig iaf eftersom Denise och Erik är här hos mig.
 
Tända ljus och mysa.
 
Efter några morgnar utan huvudvärk vaknade jag idag med en riktigt blixtrande värk igen. Stel och lite ont i nacken också, fast jag tog en diklo igår kväll. Fasen också!
 
Hoppas värken ger med sig snarast för jag har seminarium kl 13 och behöver förbereda mig inför det, viktigt att vara aktiv under seminariet också.
 
Håller på att planera för julen, ska försöka jobba då.
Vill jobba och lite extra pengar tackar man ju inte nej till när man lever på bara CSN.
 
Nu ska jag blunda bort min huvudvärk.
 
Tjingeling!

Natten är här...

Har ägnat kvällen åt att slösurfa och spela wordfeud.
 
Har inte tagit nån diklofenak men det känner jag av nu så jag ska ta en och hoppa i säng alldeles snart.
Är så himla trött!
Hahaha, jag har nästan somnat flera gånger under kvällen. Men vad sjutton, man kan ju inte lägga sig hur tidigt som helst heller.
 
Dessutom hoppades jag att det skulle komma ett sms under kvällen från en härlig man jag gillar.
Det kom inget sms, det kom ett samtal istället och det är såklart mycket bättre :-)
 
Just nu väntar jag på att Denise ska komma ut ur badrummet så jag får gå in och göra kväller så jag kanlägga mig och sova. Och drömma sött :-)
 
Har lite nostalgimusik på - Lustans Lakejer
Vilka strängar dom spelar på i mig!
Kan nästan känna dofterna från när det begav sig :-)
 
Nu blir det sängen, min underbara sköna säng!
 
 

Goaste // Tröttaste

Goaste Emelie har varit här och druckit kaffe och pratat!
Åååh, vad jag saknade henne, vi har inte träffats på evigheters evigheter...
 
Sen har jag tittat på en föreläsning, hjälp vad trött jag blir av såna!
Det är ju som att sitta i möte där man bara är åhörare.
 
Nu har jag lunch och sen ska vi ha studiegruppsarbete...hoppas jag kan hålla mig vaken till dess.
 
Men alltså, att träffa Emelie!
Så himla härligt, ska försöka träffas igen snart. Helst före julbordet vi ska på tillsammans med Alexandra. Det är inte förren 4 december, så några veckor kvar dit är det.
 
Nu ska jag gå och fixa nåt att äta!
 
Tjingeling!!

En bättre dag idag!

God morgon!
 
Igår var jag inte särskilt glad av någon anledning, vi behöver inte gå in på anledningen här :-)
 
Men idag är jag gla å go!
 
Halt är det ute på vägarna, och på vår parkering. Sån där is som knappt syns, förrädiskt
 
Idag har jag en föreläsning och efter den är det studiegruppsarbete, båda på webben så klart.
Så det känns bra att vara på gott humör idag :-)
 
Har sovit superskönt inatt, inte hört eller märkt nånting. Och axlarna börjar bli mjuka och fina, känner att dom är stela om jag tar på dom. Men jag kan ju mörka spänningen och låta bli att ta på dom, eller hur?
Jag tänker aktivt på att hålla axlarna sänkta för då slappnar man av.
Det är världens bästa knep! Kan man ta till när som helst när man spänner sig, även när man fryser.
 
Åååh, nu kommer solen fram!
Härligt!
Hoppas temperaturen orkar upp några snäpp så halkan försvinner.
 
Nu ska jag dricka mitt kaffe, äta mina tabletter och förbereda inför föreläsningen.
 
Tjingeling!
 
 

Bonzo//Päls

Haha, undrar om jag håller på att förvandlas till pedant!?!
 
Nej, så illa ska det inte bli. Men nu närmar det sig ett dygn som Bonzo varit här och herregud! Det är ju för faen hundhår precis överallt! Lägenheten ska saneras och mina lakan tvättas när han återbördats till sin husse! För att inte tala om hur jag känner mig, och ser ut. Lurvboll! Precis som Bonzo.
 
Haha, jag älskar honom verkligen men hans lösa päls...not so much!
 
Han hade en tuff natt ser det ut som
Haha, snuttvovven!
Han är för jäkla go <3

Snälla Tomten....!!!

Jag fyllde ju typ nyss år och det jag fick i present var en bukett blommor och en skämtpresent till en prinsessa.
 
 
Klagar absolut inte!
Tänkte bara att jultomten kanske tycker att jag behöver några paket....hehe
 
Så här kommer min önskelista
 
1.     Presentkort på motorcykelkort!
 
 
 
2.     Motorcykel! Har förstått att en custom kanske inte är idealisk som nybörjarhoj. Jag skiter i vad jag får bara jag kan köra den!
 
3. Ny mobil! Vill ha en riktigt bra och krångelfri lur, kan tom tänka mig en iPhone.
 
4. En flaska Vueve Clicquot och en trevlig man att dela den med. Kanske på nyår ;-)
 
Jamen typ nåt sånt...borde önska mig en bil också men får väl sansa mig lite antar jag
 
 

God morgon!!

Inatt har jag haft en manlig gäst hos mig...hihi
Han är så grymt snygg, men något dryg den kära lilla Bonzo.
Underbar och kaxig såm få....men han är ju bara tonåring än så han lugnar väl ner sig....
 
Han tyckte iaf att det var rätt hemskt att hans flock,bestående av husse och Nalle, lämnade honom hos hans fd matte, lillmatte och lillhusse. Ojoj, så besvärligt!
Och inatt när Erik vaknade så blev det jobbigt för Bonzo igen. Men han är ändå duktig vovve, vi tränade lite kommandon igår kväll och dom satt fortfarande.
 
Idag var det varmt ute igen, fem plusgrader.
Och idag var min nacke bättre! Wiiieee, lycka!
Fick tips från min massör igår om att ta en diklofenak ifall jag har en inflammation. Han trodde det kunde vara så eftersom jag stelnade till så direkt efter att han fick loss mig. Verkar vara som det stämde, så jag ska ta en till nu. Mina kära diklosar, vad gjorde jag utan dom? Är fortfarande stenhård i musklerna men kan röra huvudet utan att nästan gråta idag och det gör inte särskilt ont.
 
Är trött som en gnu nu så jag ska nog sova en skvätt före förmiddagskaffet!
 
Fina killarna!
 
Bonzo är trött nu, ligger nedanför soffan och sover.
Nu ska jag med blunda en stund
 
Ha en bäst dag, vi hörs säkert snart igen :-)
 

Kallt...

Fy vad kallt det ute nu!
Usch, frös som en tok när jag hämtade Erik på dagis nyss. Hade ändå vinterjacka och vinterstövlar med lurvstrumpor på mig!
 
Min bil i morse....
Den vill ha motorvärmarsladden och kupevärmaren nu :-)
 
Uscha uscha, jaaaa jag överdriver väl liiiite nu då.
Men den här första tiden med kyla runt nollan är så jäkla kall tycker jag. Innan man vänjer sig eller vad som nu händer. Extra jobbigt är det med fiolsträngad nacke har jag märkt.
 
Nu har jag gnällt av mig lite så nu ska jag krypa upp i soffan med filt, laptop och en stor kopp kaffe. Mums!!
 
 
 
 

Lite bättre

Smetade zon-salva på nacken och ner lite. Smetade där jag var öm efter massagen i lördags, då borde det ju bli lite rätt iaf...hihi
Sen la jag mig och sov en stund, oj vad jag behövde det! Superskönt!
 
Nacken är lite mjukare nu och gör lite mindre ont. Så nu känner jag att jag har ont i benen också, träningsvärk efter min korta ridtur igår. Hahaha, vältränad!
 
Tror jag ska packa en väska och åka till Må Bättre i Ludvika och träna lite försiktigt. Måste komma igång igen, dels för att jag vill men också för att jag ju betalar för att träna. Och betalar jag men inte tränar så blir det jäkligt dyr icke-träning. Typ.
 
Hahahaha, jag är ju klok som en bok!

Måndag//Ny vecka//Nya friska tag

Morr morrn!
 
Min nacke, och därmed mitt huvud, tar allvarligt snart knäcken på mig!
 
Knacka i närmaste stenhårda yta så fattar ni hur spända mina muskler i nacke och axlar är. Jag fattar inte vad som är fel! Fick ju nacken lossad i lördags ju!
 
Jaja, det går väl över till jag gifter mig!
Så sa man när jag var liten och jag gjorde illa mig. Men numer säger man inte så va? Speciellt inte till en kvinna som är 46år och på väg ur sitt tredje äktenskap...hahaha.
 
Jag tror fortfarande på kärleken helt klart, vet däremot inte om jag tror på livslång kärlek. Fast jo, klart den finns, jag har bara inte haft äran att träffa på den....än.
 
Näää, nu blir det för djupa tankar för en stackars skalle med spränghuvudvärk.
 
Ska dricka upp mitt kaffe och blunda lite tror jag, har sovit dåligt inatt. Blev väckt flera gånger plus att nacken gör att jag vaknar av smärtan i vissa ställningar.
 
Men vad är väl en bal på slottet?? Liksom....hihi
 
Nej mina vänner! Nu är det dags... Att rocka igång den här veckan och göra det bästa av den!!
 

Myspys

Hahahaha, när jag hade ätit blev jag lite pömsig så jag la omkull mig, drog en filt över mig...skulle bara vila lite. Hahaha, tvärsomnade gjorde jag.
 
När jag vaknade igen var det mörkt!
Bara datorn som lyste.
Så himla mysigt att jag blev fikasugen, så det blev kaffe och surdegsknöcke Yummi!
 
Nu grejar jag lite på barnens rum...vore trevligt att få lite ordning därinne

Hrami <3

Snälla, goa, underbara Hrami!
 
Jag red han i paddocken, ställde han lite hit och dit men mest var det ju terapi för mig. Töltade lite och skulle trava...hahaha, herrejävlar. Varenda gång den stackarn började trava fickjag panik och höll in honom och började gapskratta. Det slutade med att han inte kunde hålla i sin härliga energi riktigt så det blev nåt slags skutt så jag blev lite rädd. Hahaha, plutten!
Jag red litegrann till sen hoppade jag av och vi tog av honom sadel och träns och lät han springa av sig.
Jag filmade men fick tyvärr inte med bakutsparkarna han fick till i början.
 
Bjuder på ett par bilder Agneta tog på oss
 
Han ser ut som en riktig raggmunk nu :-)

Grattis Ajje!!

Morrn morrn!!
 
Idag fyller världens bästa vän och fd make år!
 
Hipp hipp hurra! För dig Ajje! Du är bäst!
Stort grattis!!
Tyckte den här passade himla bra med tanke på att det är fars dag också idag.
Nåt jag inte firar iofs men...
 
Min nacke och axlar som var så lösgjorda och sköna igår kväll är stela igen och jag vaknade ännu en dag med blixtrande huvudvärk. Jag fattar inte vad som är fel!
 
Vet inte när jag kan få hjälp med det här igen för nu har han åkt bort och han brukar ha rätt mycket att göra. Men nån gång ska han väl ha tid och lust hoppas jag :-)
Funderar på att smörja med zon-salva men drar mig lite för det.
 
Ska äta färdigt min frukost och sen vänta på att huvudvärken ger sig, sen ska jag klä mig väldigt varmt och åka iväg till goaste hästen!
 
Ta och gossa till eran dag nu och ha det skönt!
 

Min härliga eftermiddag/kväll

Jamen ser man på vad fel man kan ha!
Jag har haft en kanonhärlig eftermiddag och kväll!
 
Efter att ha misslyckats med att få upp motorhuven på bilen och ätit lunch kröp jag ner i sängen och vrångsov derygt en timme. Blev väckt av ett meddelande från Tony. Han var nu oupptagen så jag var välkommen dit
 
Så jag åkte till honom. Vi drack kaffe, pratade och kollade på Harry Potter, så himla trevligt.
När jag sen kände att det var dags att åka hem och äta igen tyckte Tony att vi skulle dela på en pizza :-)
Klart jag nappade på det!
 
Fick sms från en annan go vän som ville ha besök, såklart jag åkte dit också :-)
Vi pratade och lyssnade på musik. Sen tröck han på ett helt gäng låsta muskelknutar på mina axlar.
Oh, fy vad det gör ont ibland men så är det ju så skönt när dom ger efter!
Och när jag ställde mig upp kändes det tomt och underbart löst lätt och smärtan var som bortblåst. Ändå tyckte han inte att han var färdig, han ville bara inte göra mer ikväll för min skull.
 
Nu sitter jag hemma i min soffa och njuter och ler när jag tänker på dom här två männen som är mina vänner.
Jag är så lyckligt lottad!
 

Bored++

Nämen hjälp vad jag har tråkigt!
Är sådär uttråkad att jag inte ens kan ta mig för att göra nån nytta för det kryper så i mig.
Kunde ju plugga tex, eller måla naglarna, bädda färdigt sängen, måla skåpluckorna.
Borde äta!!
Istället sitter jag här och är patetisk.
 
Tänkte åka till Tony och få lite kaffe och prata men han var upptagen.
Emelie verkar ha försvunnit från jorden yta.
 
Kan ju krypa ner i sängen och sova en stund...men jag vill ju kunna sova ikväll för det blir säkert lika tråkigt ikväll som igår. Hahahaha, ja jävlar!
Det gäller att ordna det för sig brukar jag säga, den här helgen har jag inte gjort det vilket ju är otroligt korkat en barnfri helg. Å andra sidan är det skönt att inte ha några planer och det här är säkert jättenyttigt för mig.
Tur som fan att jag är på gott humör och kan skratta åt mig själv iaf.
Ska blogga det här och sen rycka upp mig
 Hmmm, ska gå ut och fylla på spolarvätska i bilen medan det är ljust ute. Och se om bakdäcken ser ok ut, kan vara pyspunka på det ena om jag har otur.
 
Imorgon ska jag iaf göra nåt roligt! Ser fram mot det.
Jag ska rida på den här vackra killen!
Bästa Hrami som är så go.
 
Nu ska jag kila ut till bilen och sen blir det lite matäta.
Har ingen aptit men det spelar mindra roll, äta måste jag

Jag ÄR på gott humör! Lovar!!

Gomorron!
 
För mig är den inte så go men jag unnar såklart er att ha en fab morgon för det.
För sjätte dan i rad vaknade jag med huvudvärk, och idag är den så jobbig att jag vill spy. Har tagit värktabletter och dricker kaffe, försöker få i mig mackan också.
Huvudvärken kommer från en stel nacke. Vet inte vad jag ska göra åt den. Tips mottages!
 
La mig vid halv tio igår, trött och uttråkad, och somnade direkt.
Har drömt mindre roliga drömmar inatt men kommer inte ihåg nåt tur nog.
Vaknade halv åtta, förmodligen utvilad men känner inte så pga huvudvärken och nacken.
 
Kommer vara uttråkad idag med, ska diska och greja lite och får kanske ett kort besök frammåt kvällen.
Synd att jag inte satte mig tillgänglig på jobbet för då hade jag fått jobba. Å andra sidan hade det inte varit kul med den här huvudvärken.
 
Vilket deppinlägg det här blev då! Boooooring!
Och jag är faktiskt inte ett dugg deppig, det är bara lite svårt att få fram andra känslor när man har så jäkla ont i skallen. Det känns som värken börjar ge efter nu iaf, av kaffet och tabletterna.
 
Ska dra igång lite musik nu och rocka igång den här lördagen.
Så kanske det goda humör jag faktiskt är på kommer att synas i nästa inlägg.
Avskyr att låta nere när jag verkligen inte är det!
 

Jupp, så är det....

Några saker ni kanske inte visste om mig...
 
 
* Just nu väntar jag på att telefonen ska ringa. Jag ringer inte upp eftersom personen var trött och skulle sova och jag vet ju inte hur länge :-)
 
* Jag vill byta bil. S70n har några fel och det känns som det blir fler nu, har inte råd med det. Plus att den drar galet mycket bensin. Volvo är inte bensinsnålaste bilarna direkt och den är rätt tung och har en liten motor. Vet inte om mitt sätt att köra bil påverkar jättemycket, men jag kör iaf mycket lugnare och håller numera fartbegränsningarna. Men när det gäller begagnad bil så vet man vad man har...men man vet inte om man köper en problembil vid bytet.
 
* Jag har nästan alltid lust att åka hem till Agneta och Kjell för att få en tur på goa Hramis rygg.
 
* Innan jag blev singel och flyttade från Ajje tyckte jag det var jobbigt att städa och hemskat att laga mat. Nu har jag nästan alltid bra städat för att jag tycker det är skönt när det är rent och ordning. Laga mat är roligt ibland och aldrig nån big deal, jag bara gör det.
 
* Jag har inga planer alls för helgen, önskemål har jag men inget som är bestämt. Kan tycka att det är lite jobbigt såhär en fredagskväll. Nu för tiden har jag inte svårt att vara själv, men en fredag eller lördag kväll vill jag helst umgås med någon eller göra nåt.

Onaken igen

Yeey! Nu har jag min telefon hos mig igen.
Tänkte skriva kära telefon, men jag ljuger ju inte så därför skriver jag inte så.
Tycker väldigt illa om min telefon för att den krånglar.
 
Ärligt talat så är jag väldigt trött på den också, har haft den i två år och längre tid än så ska jag inte ha mina mobiler. Men att köpa en ny just nu är inte nån bra timing. Inte en ny iaf.
 
Johan skjutsade mig till Borlänge och han kör precis som jag trodde han skulle.
Lugnt, tryggt och bra! Inte för att jag brukar vara rädd när jag åker med nån annan, bara att jag förstog innan att det är hans sätt att köra bil.
 
Så kilade jag upp till Robert och hämtade telefonen och fick mig ett par kramar. Goa Robert!
Han hade varit toppensnäll och matat ström i telefonen också.
Bästaste Robert!
Tycker så mycket om honom!
Det är jag som tagit bilden, himla nöjd med den :-)
 
Åt pizza innan vi åkte från Borlänge, var smart nog att ta en barnpizza och sen bara äta mig lagom mätt. Det är inte så lätt som det låter, det finns ju en anledning till att jag såg ut som jag gjorde före operationen. Jag tycker alldeles för mycket om mat...och godis och fikabröd...hahaha.
 
Nu när jag har mitt bankkort som jag kan koden till ska jag ta och åka och handla lite.
Inte mycket jag behöver men frukt och mjölk är bra att ha hemma tycker jag.
 
Jag har slängt ut en blänkare till Agneta att jag är tillgänglig på söndag om hon vill ha ridhjälp. Är så sugen att ta en tur på sköna gentlemannen Hrami.
 
Nu ska jag kila ner i tvättstugan och sen åka till Ica en sväng.
 
Ha en underbar fredagskväll alla ni där ute!

Trött helt plötsligt...

Bläsch, all ork bara rann av mig och försvann!
 
Orkar bara inte åka in till biblioteket i Ludvika, hade velat ta en kaffe hos bästa Tony. Men brist på ork och det faktum att han ska iväg ikväll gör att jag stannar hemma i soffan.
 
Ska se om jag kan använda nätet till att se om biblioteket i Ludvika har nån av böckerna.
Fast helst skulle jag vilja ta en tupplur....hahaha
 
Kanske härjat runt alldeles för mycket när jag inte är fullt frisk, men vad fasen, kan ju inte sitta helt stilla jämt heller...plus att jag inte hade speciellt mycket inspo till att plugga.
Lätt att hitta på en massa annat att göra då :-)
 
Ska ta och sätta på en skvätt kaffe här hemma och äta nåt mellis...och kanske drömma mig bort en stund!
 
Ser fram mot imorgon
Förutom att det är fredag så blir det flera möten som jagser fram mot.
Inte minst mitt möte med min telefon....hahahaha
 
Min telefon som jag avskyr men som ändå är himla bra att ha!
 
Men jag vill ha en ny
 
 

Dagens Att-Göra

Inatt har jag sovit som en prinsessa och i morse vaknade jag av mig själv strax efter åtta.
Har drömt en massa tok som vanligt, jag älskar mina drömmar för dom är så himla knasiga på ett bra sätt.
 
Idag har jag skrivit ut en massa till kursen som startade i måndags och jag har beställt bläckpatroner till skrivaren, dom som följde med lär ju inte räcka så länge till. Räknar inte med det iaf.
 
Har kört igång en maskin tvätt och plockat och grejat. Så skönt att få ordning här hemma igen.
Tillfredsställande.
Har såklart mer att göra, bädda, fixa kaninerna och tvätta mer. Dammsuga och torka golven och städa toaletten står också på schemat idag.
 
Närmast nu ska jag duscha och göra iordning mig. Sen åka och träffa Rose-Marie, panta och en sväng till biblioteket i Ludvika och leta kurslitteratur. Sen leta mer litteratur på nätet.
 
Egentligen skulle jag skjutsa Jocke till Borlänge men han fick åka med Alex istället som ändå skulle dit. Jag måste ju ändå åka dit imorgon och hämta mina grejjor, jag får åka med min goa vän Johan.
Ska se till att jag får bjuda honom på mat nånstans som tack!
 
 
 
 

Hemma naken...

Måste säga att jag verkligen har dom underbaraste människorna runt mig!
 
Som ställer upp för en kvinna i nöd!
Jepp, kvinnan är jag och så stor nöd är det kanske inte...
Sen det blev klart att jag kunde låna Roberts lägenhet så har jag tänkt att fy f*n om jag skulle låsa in nåt jag behöver i lägenheten närjag åker därifrån på onsdag. Som telefonen, bankkortet och körkortet t e x.
 
Behöver jag berätta mer?
 
Mmmm, och tanka skulle jag ju....trodde inte bensinen skulle räcka ända hem.
Och om jag fick bensinstopp efter vägen, hur skulle jag då kunna ringa? Hur gjorde man innan alla fick mobiler? Jo man stövlade iväg till närmaste hus och ringde...bra då att kunna nåt nummer i huvudet!
Jag kan ett enda nummer som kunde varit aktuellt att ringa om hjälp.
Bensinen räckte och jag hade en marginal på säkert två liter...hehe. Nu har bästa Ajje tankat upp bilen åt mig.
 
Så började jag fundera på om Robert skulle åka hem till Borlänge i helgen...phuuu, det ska han!
 
En annan underbar vän frågade direkt om jag behöver pengar! Tror inte jag gör det nog :-) Men skönt att få frågan.
 
Den busiga Erik frågade om han fick låna min telefon och fortsatte innan jaghann svara "just ja, du har ju ingen"
Hahahaha
 
På fredag eftermiddag får jag skjuts för att hämta telefonen och jag tänker klara mig till dess. Kunde ju skaffat ett kontantkort för jag har en gammal lur. Men det är nog nyttigt att vara utan. Enklare dock om jag haft en hemtelefon.
 
När jag kom hem packade jag upp några saker, körde igång datorn för att berätta för dom som behöver veta att jag är telefonlös. Sen släppte spänningarna och tårarna började rinna...lite slut efter intensiva dagar, förkylning i kroppen och rädsla för bensinstopp.
Jag fick tröst direkt och sen ännu mer tröst i kramform av Ajje, Erik och hundarna. När Alex kom hem fick jag kram av honom också :-)
Yeey, kramkalas!
 
Nu äter jag vikabröd med gustavskorv, sen blir det mer uppackning och en tidig kväll i säng.
Behöver sova!
 

Klart för hemfärd

Nu är den här kursstarten, och därmed dagarna på campus Falun, klar.
Och jag har dammsugit lite hos Robert.
Nu ska jag packa ner dator och bära ner mina grejor till bilen.
Ska försöka hitta var Roberts soptunna är också.
 
Känns lite konstigt att jag kommer att komma hem till en tom lägenhet, ingen idé att ha bråttom hem för ingen märker att jag kommer hem och det finns ingen hemma hos mig som jag saknar. Alla jag saknar finns liksom nån annanstans. Det är första gången jag är borta och inte är hos en vän sen jag flyttade.
 
Är jag hos en vän och ska åka från den så ligger fokus på det trista att lämna vännen, inte på att komma hem. Men nu lämnar jag en väns tomma lägenhet. Åker hem till en tom lägenhet.
Men jisses vad svamligt det här blev!
Gör jag mig förstådd?
 
I vilket fall så är jag så glad att jag fick låna lägenheten av Robert!
Världens bästa Robert!
Skulle vara så roligt att träffa honom för nu var det himla längesen vi sågs.
 
Men nu ska jag packa ihop datorn och åka och tanka innan jag styr hemåt.
 
Ha det bra där ute!!
 

Vaken!!!!

God morgon mina vänner!!
 
Vaknade en halvtimme innan klockan ringde av världens finaste sms :-)
Jag känner mig så lyckligt lottad som har underbara vänner i mitt liv. Dom bästa barnen och dom bästa vännerna som finns! Ibland så behövs det inte mer än några bra ord i ett sms för att man ska göra någons dag.
 
Jag läste ju smset i stort sett innan jag hunnit vakna så det har nog hjälpt mig att känna som jag gör nu. Har så himla ont i huvudet och mina axlar är så spända att det känns som dom ska brista när som helst. Är stel i resten av kroppen också. Så jag har tagit en diklofenak nu.
 
Men vet ni, jag går omkring här och ler, för jag mår så sjukt bra!
Vet att jag tjatar om det men jag kan inte låta bli! Hahaha
 
 
Ha en underbar dag!!!

Härlig dag idag

Har haft en himla bra och rolig dag idag! Rolig över förväntan och sånt gillar jag verkligen.
Tog den här bilden på väg till skolan i morse...gryning eftersom jag tog den utan blixt. Men glad var jag!
 
Har spelat gitarr idag...eller heter det "spelat"?
Den uppmärksamme ser kanske att det är vänstersträngad som läraren var vänlig nog att påpeka.... -mmm, svarade jag, det spelar ingen roll för jag kan inte spela. Tog med den när vi skulle ljudsätta en bild. Tycker nästan att det ser ut som jag kan spela...hihi. I slutet på den lektionen spelade läraren gitarr och så fick vi sjunga! Och hej vad jag sjöng, skit samma att vi var 29 stycken i rummet. Ibland får man bjuda på lite olåt :-) Och det är ju så roligt att sjunga!
Vi har lekt med iPads också, jag vill ha en!
Så himla skoj! Min Galaxy tab är hur seg och tråkig som helst i jämförelse med dom iPads vi fick låna på lektionen. Dom är säkert mycket nyare men ändå.
Efter skolan åkte jag tillbaka till Borlänge och stack in på Ikea en sväng. Skulle ha rullgardiner men det fanns inga som dög åt mig. Hittade lite annat jag behövde. Bestämde mig för att äta middag där och hade turen att träffa tre av mina kurskamrater i restauranten, så jag fick sällskap.
Två av dom bor i Älvdalen och den tredje i Orsa :-)
Nu sitter jag i Roberts soffa igen, kallt är det här. Ska hämta munkjackan så jag håller mig varm.
 
Ha det gott!
 

God mogon!

 
Är på ett strålande humör idag med fast förkylningen nog satt sig nu.
Är ju så glad bara jag slipper feber för en Mia med feber är inget kul. För en värk i hela kroppen som knappt är hanterbar. Vaknade strax före fyra inatt av att nåt lät illa här i lägenheten. Var upp och kollade men orkade inte reda ut vad det var så jag stängde dörren till det rummet, gick på toa och sen och la mig igen. Somnade nog inte förren sex-halv sju. Yeey!
Hahaha, tröttmössa nu
Exakt sådär känner jag mig!
Dricker kaffe och äter macka nu och tänker att lite synd är det att jag inte blir pigg av kaffe.
Snart ska jag göra mig klar, har skolan 9-16 och bara två lektioner. Blir spännande...
På eftermiddagen ska vi leka med iPads och det kommer bli intressant då jag ju knappt hållit en sån. Det är såna som finns på förskolorna och jag är lite sugen på en...min Galaxy tab verkar vilja ge upp.
 
Fast nu är det läge att börja fundera på julklappar till mina underbara barn <3
Och nu är det dags att sätta fart!
 
Ha en bäst dag nu!!

Kursstart

Ooooo, fryser så jag skakar och hittar inte öppna spisen!
Har nog en go feber på ingång...och har glömt myskläder så jag vill inte duscha förren jag ska lägga mig.
 
Blidde en matpaus och jag tror diklofenaken gjort mig lite varm....fryser iaf inte ihjäl längre.
Tur jag känner mig ganska hemma här där jag är så det funkar att inte må bra.
 
Har ätit lite fast aptiten befinner sig nån annanstans än här. Ska sitta kvar i sköna snygga soffan under filten en stund till innan jag tar en dusch. Hoppas det finns hett vatten här!
 
I-landsproblem! Vill egentligen torka håret innan jag lägger mig för annars ser jag ut som ett troll imorgon....eller nån som tar in en massa signaler from outer space med hår som spretar hit och dit. Jag har ingen hårtork med mig, bara min kära plattång...hmm, hmm. Jaja, det löser sig.
 
 
Första lektionen efter lunch...höll på att somna redan då. Kolla klockan! Tio över ett och vi höll på till strax efter fem. Jaja, var ju utomhus några timmar igår och kom isäng rätt sent igår kväll eftersom jag skulle packa.
 
Alltså, det är helt fantastiskt hur man må som en urvriden disktrasa med ändå vara glad och känna sig harmonisk!! Wiiieee!
 
Måste förresten skryta lite!
Att få igång TVn här är såklart ingen match fast det står Tandberg på TVn och nåt helt annat på fjärren. Ljudet var inte lika självklart....men såklart Mian fixade det! Räknade ut att recievern skulle på och visst så var det :-)
Jag är teknisk och jag är stolt över det!
 
Nu blir det slappa och fötterna på bordet!

Skyttetävling

Idag har jag varit med som dokumenterande åskådare på nåt riktigt roligt!
IPSC
http://sv.wikipedia.org/wiki/IPSC
Det är skytte på ett roligare sätt. Fick frågan idag om jag var sugen att börja. Jag svarade nej men...mmm, vi får väl se. Ska börja med att se om jag kan få prova att skjuta först och se om jag kan träffa en lagårdsvägg från insidan....
Det är ju inte en helt billig sport, men ger den nånting tillbaka så kan det helt klart vara värt det.
 
Som åskådare idag blev det till och från väldigt kallt fast jag hade fleecelångkalsonger och sista stationen låg lite fuktigt till så där blev det riktigt kallt. Blev nog lite värre av att man var hungrig då. Men kylan spelade ingen roll för det var så himla roligt att titta och lyssna.
 
Haha, det är nåt med mig och ljud. Att jag går igång på en riktig V8 är väl inget konstigt och inte ovanligt att folk gör. Jag går igång även på avtryckarljudet på en digital systemkamera(vet itne om analoga låter lika).
Och visade det sig idag, ljudet av pang pang....ooooo, underbart!
Har alltid velat skjuta men aldrig fått till det.
 
Fotade och filmade med vännens kamera, tog några bilder med min kamera men kan inte ladda ur dom. Tog bilder med mobilen också, men ingen bild på bara banorna tyvärr. Vill inte lägga ut bilder där man ser vilka som är med på fotona. Så det får bli en bild på hur jag såg ut när vi var där :-)
Nämen tjeeeenare!
Hahaha, sa nån snygging!
 
Nu ska jag ställa klockan på sju och skynda mig isäng så jag hinner sova lite.
Har tre rätt jobbiga och lite trista dagar framför mig.
Å andra sidan vet jag nån som har det ännu tristare just nu.
 
Sov gott nu go vänner!

Blodsockerdipp...

Hej igen!
 
Sitter och försöker sluta skaka och darra efter ett rejält blodsockerfall, oj vad jag tycker illa om dom. Sen hjälper det inte alls att veta att jag själv ställer till med dom. Lätt hänt när man går omkring i andra tankar och det finns godis hemma...
Usch, jäkligt äckligt egentligen!
 
Ska tvätta lite till, plugga, dammsuga, handla mys till Denise då hon blir själv hemma ikväll och så ska jag packa. Långkallingar åker med i packningen för jag ska vara utomhus imorgon, och det är jussom inte sommar längre...ifall ni inte har märkt det..hihi.
 
Det här med att dammsuga och hålla sitt hem städat. Alla som känner mig vet att det aldrig nånsin varit ens i närheten av att vara prio ett i mitt liv. Idag är det två månader sen jag flyttade in här och det vete hundan vad som hänt. Jag tycker att det är rörigt och stökigt nu, för överkastet ligger inte på sängen(i övrigt är den bäddad)och jag behöver dammsuga. Och det handlar inte ens om prioritering längre, det handlar om att jag vill ha städat och ordning. Så himla skönt juh! Viktigt att ha ordning när man bor såhär trångt.
Sen är skillnaden mellan dammsugsbehovet när barnen är här och när dom inte är det otroligt stor!
 
Nu ska jag sätta fart igen så jagblir klar och kan åka nån gång!
Ska hinna duscha också
 

Fridfull // Full av förväntan

Alla därute!
 
Livet är underbart och idag är det lördag!
 
Jag måste plugga lite men det är helt ok, har ändå inget annat förutom tvätt bestämt idag.
Inte än iaf...vi får se vad som händer.
 
 
Sitter här och har en så skön känsla i kroppen. Mår så himla gott. Det känns som saker faller på plats. Håller tummarna att saker inom ett visst område också faller på plats så småning om :-)
Jag tar det lugnt nu och har inte bråttom, det får ta den tid det tar bara det blir bra!
 
Mmm, fridfull är dagens ord tror jag...hihi
 
Ska dricka ur dagens första kopp kaffe och sen ta en liten powernap såhär på morgonen, blev väckt tidigt av Erik. Så nu är jag jussom lite trötter i ögat.
 
Lite senare ska jag kontakta en god vän och se om jag ska hänga med på roligheter imorgon. Isf ska jag kolla om Erik kan få komma till Ajje redan idag. Hoppas jag kan följa med för det är något som jag tror att jag tycker är riktigt roligt även om jag egentligen inte provat på det själv.
 
Mmmm, det ska va gott å leva
 

Naaaw

Erik var inte så sugen på att byta om till pyjamas...sa till honom flera gånger.
När han varit tyst en stund kollade jag in på hans rum...
Det gråa med ränder på i nedre högra hörnet är pyjamasen.
Men vet ni, han får faktiskt sova i kläderna. Är han så trött att han somnar på det här viset så behöver han sova.
Min älskade lillplutt <3
 
Denise får göra som hon vill men nu tänker iaf göra mig iordning och sova.
Har varit så galet trött idag. Slappnar nog av efter två jobbiga skoldagar och en jobbig dag privat i onsdags.
 
 

Fredagkväll

Äntligen fredag!
Säger jag fast jag hade så himla bra besök igår kväll!
Det behövdes verkligen för att jag skulle få tanka lite energi.
 
Hade ju min besvärliga opponering igår och en omtenta idag, energi har jag gjort slut på.
 
Just det, träffade en gammal vän före opponeringen igår och fick lite energikramar också.
 
Och ikväll kommer Patrik på besök, han skulle ändå till Riddarhyttan så han passar på att hämta sina grejor som är kvar här.
 
Just nu sitter jag i soffan med laptopen i knät, Erik sitter bredvid mig och han har fått börja äta av fredagsmyset. Denise sitter med sin laptop i köket, hoppas på att hon kommer in till oss snart.
Myspys!
Så har vi godis och läsk också :-)
 
Tur jag är proppmätt efter vi åt mat för en liten stund sen.
 
Hmmm, känner mig inte helt ok. Ska gå och pilla i mig en diklofenak tror jag, för det kan vara stenen som bråkar. I kombination med en dump.
Trött är jag också!
 
Men jag är nåt mer, jag är så jäkla glad också!
Japp, det är jag minsann!! Och det är en helt underbar känsla som jag njuter av.
 
Har lite för mycket grejor just nu som är trist, jobbiga eller iaf inte så positiva så det är skönt att det händer nåt positivt! Inte för att jag klagar på mitt liv i övrigt, jag känner frid och jag mår jättebra.
 
Har lite kvar att göra på mitt slutarbete och det ska vara inlämnat på söndag kväll kl 24.
Och måndag-onsdag ska jag ha kursstart i Falun, så då lånar jag Roberts Borlänge-lägenhet så sparar jag in ganska många mil dom tre dagarna. Då ska jag passa på att kila in på Ikea och köpa rullgardiner till vardagsrummet. Kanske hinner jag hälsa på nån jag känner också.
Vi får välan se!!
 
Nu ska jag ta den där diklofenaken och ta en powernap minsann!

miansliv.blogg.se

Ett ställe där jag skriver ner det jag känner och upplever

RSS 2.0